Yrittäjä Tony Terho romahti hellan ääreen ja joutui sairaalaan – ”Stressi kulminoitui, kun tajusin, että emme saa ketään keittiöön minun lisäkseni”
YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.
JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.
Kun Marko Touru opetteli vaskaamisen alkeita 14 vuotta sitten Tankavaaran Kultakylässä, hän ei aavistanut, että jonakin päivänä omistaisi paikan ja…
Rakennusala on pulassa, mutta konkurssien määrä laski Pirkanmaalla alkuvuoden piikin jälkeen: ”On tiettyjä toimialoja, jotka pärjäävät erinomaisesti” Valtakunnallisesti konkurssien määrä…
3 Kaveria -yrityksen ja tukholmalaisen Hotel Kung Carlin jäätelöhotellihuoneessa voi yöpymisen hinnalla nauttia kylmiä herkkuja pakastimesta rajattomasti.
Arto Jauhiainen kypsyi paitsi matkailuliiketoimintaan, myös lumettomiin talviin.
Ossi Lahtinen kertoo syöneensä parhaan hot dogin Islannin Reykjavikissa. Nyt hän haluaa tuoda uudenlaisen hodarikulttuurin Suomeen.
Punkaharjulainen matkailuyrittäjä ei usko, että vaikea tilanne helpottaa lähiaikoina.
Viestinnän asiantuntijan Hannu Medinan mukaan Suomi voisi houkutella nykyistä enemmän sateenkaarimatkailijoita, jos erityisesti hotellit ja ravintolat markkinoisivat selkeämmin sateenkaariystävällisyyttään.
Vastikään paikallisen venetaksitoiminnan ostanut yrittäjä on ideoinut uuden palvelun Puumalan ja Ristiinan mökkiläisille.
Pitopalveluyrittäjät kertovat, että suosituimmat tarjottavat valmistujaisjuhlissa ovat vuosikymmenestä toiseen lohivoileipäkakku, kinkkuvoileipäkakku ja mansikkakermakakku.