20.8.2024 14:48
Nyhet

Österbottens välfärdsområde utreder kost- och städtjänster

Österbottens välfärdsområde utreder kost- och städtjänster. Utredningen utvärderar tre olika produktionssätt: 1) nuvarande tre inhouseföretag, 2) ett inhouseföretag 3) konkurrensutsättning.

Som en del av helheten vill vi utreda möjligheter att använda närmat t.ex. i följande sätt:

– närmatdag i äldreboendeenheter (10-55 kunder/dag) t.ex. en dag i månaden, en lokal producent levererar huvudrätten
° kall mat som värms i utdelningskök / leveranspunkt
° varm mat som del ut i utdelningskök / leveranspunkt
– färskt bröd under soppadagar
– livsmedelgrossisters verksamhetsmodell möjliggör lokala livsmedel (potatis, grönsaker, andra livsmedel)
– annat, vad

Intresserad? Anmäl dig till informationstillfället 27.8. kl. 15-16.30 här