Sysmän Yrittäjät

Joulukalenteri ja joulumarkkinat

  • Sysmän Yrittäjät

SYSMÄN JOULUNAJAN TAPAHTUMAT UUDISTUVAT!
Tapahtumassa mukana kunnanjohtaja Kokkolan kahviossa tapaamassa yrittäjiä, tule tervehtimään Markettaa klo 16-20 välisenä aikana, ja kertomaan vaikkapa yrittäjäterveisiä!

Tänä vuonna Joulumarkkinat tehdään tunnelmalliseksi iltatapahtumaksi ja joulupolku toteutetaan hieman uudella konseptilla 24-luukkuisena Joulukalenterina yhtä aikaa Joulumarkkinoiden kanssa.
Molemmat tapahtumat toteutetaan Camping Sysmän, Meijerin ja Meijerin Maitobaarin tunnelmallisessa pihapiirissä, uusi paikka on helppokulkuinen sekä kävijöille että järjestäjille.
Joulukalenteri-tapahtuma on maksuton (Joulukalenterin organisoinnista vastaa Tuija Pessa Sysmän kunnasta). Joulumarkkinoilla on myytävänä tuotteita (Joulumarkkinoista vastaa Sysmän Yrittäjät).
Olet lämpimästi tervetullut myymään tuotteitasi Joulumarkkinoille! Hyvä tilaisuus tavoittaa satoja kävijöitä ja päästä mukaan luomaan joulutunnelmaa Sysmään. Pihapaikat ovat ilmaisia, Meijerin Maitobaarin sisäpaikat 10 € (HUOM: tila ei ole lämmitetty). Ilmoittaudu myyjäksi lähettämällä sähköpostia sysman@yrittajat.fi tai lähettämällä tekstiviesti Mialle numeroon 0400 85 85 96.
Linkki facetapahtumaan tässä joulukalenteri- ja markkinat

Maksuton
Meijerin Maitobaari, Sysmäntie 16, Sysmä