YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Keravan Yrittäjät
  • Tapahtuma
  • Vapaa-aika ja juhlat

Italialaisia herkkuja mielelle ja kielelle Ellan ja Paolon kanssa 19.9.2025

Kerava
  • Keravan Yrittäjät
Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen italialaisilla aineksilla sävytettyyn elämysiltaan Ella Kannisen ja Paolo Pellein kanssa, illan toteutuksessa mukana myös Lounasosaston vetäjä ja huippukokkimme Jari Pimiä.

Illan aikana pääsemme tutustumaan ja nauttimaan Toscanan ja Marchen alueen ruoka- ja viinikulttuurista. Ella ja Paolo kertovat omakohtaisia kokemuksiaan suomalaisen ja italialaisen kulttuurin eroista ja opimme myös italian kielen perussanastoa ja kohteliaisuusfraaseja.

Ella, Paolo ja Jari näyttävät meille miten aito italialainen pasta syntyy. Pääset myös itse halutessasi kokeilemaan tuorepastan tekoa. 

Illan aikana pääsemme nauttimaan italialaisista herkuista ja juomista

  • Aloitamme tyypillisellä italialaisella aperitiivillä, johon kuuluu juustoja, leikkeleitä ja kuplivaa
  • Pastaruoka ja herkullinen tuhti munakoisovuoka, viinit ovat marchelaiselta luomuviinitilalta
  • Jälkiruoaksi tiramisu ja kahvi

Tapahtuma järjestetään Lounasosastossa 19.9.2025 alkaen klo 18.00.

Lisätietoja illan elämyksentuottajista

Ella Kanninen on suomalainen toimittaja ja juontaja, joka on tehnyt Italiasta monia tv-ohjelmia ja kirjoja. Ellan toinen koti sijaitsee Toscanassa, missä hän emännöi ruokaan ja italialaiseen kulttuuriin liittyviä matkoja yhdessä Paolon kanssa. Ystävykset ovat tehneet kieliohjelman Talo Italiassa, joka esitettiin vuonna 2005.

Paolo Pellei on italialainen kieltenopettaja, sommelier ja matkanjärjestäjä, joka asui Suomessa vuosien ajan. Suomessa Paolo tuli tunnetuksi Yleisradion esittämästä ”Talo Italiassa” -ohjelmasta, jota he tekivät yhdessä Ellan kanssa. Nykyään Paolo on yrittäjänä Italiassa sekä järjestää vaellus- ja ruokamatkoja Italiaan, erityisesti Marchen alueelle.

Jari Pimiä on suomalainen keittiömestari ja ruoka-alan moniosaaja. Hänellä on kokemusta niin fine dining -ravintoloista kuin lounas- ja henkilöstöravintoloista ja tarjoaa elintarviketeollisuudelle tuotekehityspalveluita. Hän toimii myös kokkikilpailujen tuomarina. Jari vastaa myös Keravalla sijaitsevan Lounasosasto-ravintolan toiminnasta.

Viinit

Tilaisuudessa nautittavat viinit tulevat Marchen Castoranossa sijaitsevalta luomutilalta. Tilaa pyörittävät Roberto ja Letizia ovat kehittäneet kunnianhimoisesti vuosien ajan pecorino- ja montepulciano- rypäleistä valmistamiaan viinejä ja menestyneet kansainvälisissä viinitapahtumissa. Ella ja Paolo ovat vuosia vieneet ryhmiään tälle pientilalle, ja suosio suomalaisvieraiden keskuudessa on ollut suuri. Tilaisuudessa voi tilata viinejä myös Suomeen Ellan ja Paolon avustuksella.

Varaa paikkasi nyt heti. Meillä on nyt käytössä uusi ilmoittautumislomake, josta saat myös vahvistuksen sähköpostiisi.

Tapahtuman hinta jäsenille 110,00 € /hlö sis. alv:n (arvo 170 €/hlö). Maksathan liput suoraan Keravan Yrittäjät ry:n tilille FI58 5132 0520 0765 48 viimeistään 31.8.25. Huomaathan, että tilinumeromme on muuttunut. Hinnat sisältävät ohjelman, illallisen, ja illallisella tarjotut juomat.

31.8.2025 tai sen jälkeen tulleista peruutuksista, maksua ei voida palauttaa.

Tervetuloa, Benvenuti!

Ilmoittaudu tästä mukaan
110€/hlö (arvo noin 170 / €/hlö)
Sortilantie 5, 04260 Kerava,
  • Kerava