YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Abuela Oy Jyrki ja Sirpa Tammisto -Yrittäjinä 10 vuotta vuonna 2022.
23.9.2024 klo 10:27
Uutinen

Abuela Oy ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieraana mediamyynnin ammattilaiset, Abuela Oy:n yrittäjäpariskunta, Sirpa ja Jyrki Tammisto.

Yrittäjinä vuodesta?

Yrittäjinä vuodesta 2009

Yhteystiedot:

📞 Jyrki Tammisto, p. 0400 424 887

Yrityksen toimiala?

Mediamyynti

Yrityksen tarina/historia?

Aluksi Abuela Oy oli maahantuontiyritys, mutta vuonna 2012 mielenkiintoinen yhteydenotto johti siihen, että keskityimme kokonaan mediamyyntiin. Tästä Jyrkillä oli jo valmiiksi yli 10 vuoden tausta.

Myymme yrittäjinä pylvästaulu- ja bussimainontaa Kenguru Medialle, eli Atlas-Media Oy:lle ja Bussimainos.comille. Asiakkaamme ovat kaikenlaisia, ihan pienistä yrityksistä suuriin konserneihin.

Millainen on tavallinen työpäivänne?

Heräämme aina varhain aamulla. Suomessa, kotona ollessamme, pulahdamme järveen melkein joka aamu, jonka jälkeen syömme hyvät aamiaiset, ja samalla suunnittelemme päivän asioita. Pidämme keskenämme myös säännölliset viikkopalaverit, ja seuraamme esimerkiksi meidän tavoitteita ja aktiviteetteja.

Kesällä toimisto on usein kesäkeittiössä.

Jotain muuta, mitä haluatte kertoa (esim. yrityksestäsi, asiakkaistasi, työntekijöistäsi)?

Pimeät talvet pyrimme tekemään töitä Espanjasta etänä. Hyvät nettiyhteydet takaavat sen, että työnteko onnistuu sieltäkin helposti ja mukavasti. Etäpalaverit ovat muutenkin tätä päivää näissä työtehtävissä.

Kesäaikaan toimisto siirtyy mukana retkeilyautossamme.

Teemme töitä myös tarvittaessa retkeilyautostamme käsin. Tämä mahdollistaa meille niin tärkeän vapauden, paikasta riippumattomuuden 🙂

Mikä on se yrittämisen taito, jossa olette hyviä ja pystytte erottautumaan?

Saamme hyvää palautetta paljon erityisesti siitä, että meidät tavoittaa hyvin, vastaamme nopeasti myös sähköposteihin ja teemme tarjoukset ripeästi. Meille on myös vuosien varrella kehittynyt osaamista ja ymmärrystä eri toimialoilta. Näin pystymme antamaan parempia ja osuvampia ratkaisuehdotuksia asiakkaidemme tarpeisiin.

Miten puratte stressiä?

Monilla harrastuksilla – matkustamme, urheilemme monipuolisesti, liikumme luonnossa, saunomme, tapaamme perhettä ja ystäviä sekä laitamme hyvää ruokaa yhdessä.

Oliko teillä ennakkoon uskomuksia yrittäjyydestä? Ovatko ne toteutuneet?

Alkuun mietimme, että onko yhdessä työskentely hyväksi vai haitaksi, mutta päätimme, että kommunikoimalla rakentavasti ja avoimesti onnistumme olemaan työaikana kollegoita ja vapaa-ajalla pariskunta. Olemme tehneet töitä yhdessä alusta alkaen, ja vietämme suurimmaksi osaksi myös vapaa-ajat yhdessä.

Ehkä 24/7 yhdessä ei kaikille sovi, mutta meillä tämä elämäntyyli toimii mainiosti.

Antakaa yksi yrittämisen tai elämäntaidon vinkki yrittäjäkollegalle.

Pyrimme pitämään suurelta osin työasiat ja vapaa-ajan erillään. Lomia emme pidä varsinaisesti koskaan, mutta osaamme hiljaisina aikoina olla ehkä vähemmän aktiivisia.

Nautimme elämästä, eikä meillä koskaan ole tylsää 🙂


Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >

💎 Katso kaikki Espoon Yrittäjien Viikon vieras -esittelyt täältä >