Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Ai4Value Oy ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieras on toimitusjohtaja Hanna Kahanpää tekoälyprojekteihin keskittyvästä ohjelmistoyritys Ai4Value Oy:stä.

Yrittäjän nimi?

Hanna Kahanpää, toimitusjohtaja

Yrittäjänä vuodesta? / Yritys perustettu?

Olen ollut yrittäjänä vuodesta 2003 työskennellessäni freelancer IT-projektipäällikkönä Suomessa ja Sveitsissä. Lisäksi olen toiminut business enkelinä vuodesta 2014 lähtien. Ai4Value Oy on perustettu vuonna 2018 ja olen toiminut tässä yrityksessä yrittäjänä syksystä 2023 lähtien.

Yhteystiedot:

📞 Puh: 040 840 8780 (Hanna Kahanpää)
Kotisivut: ai4value.com
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/company/ai4value

Yrityksen toimiala?

Ai4Value on tekoälyprojekteihin keskittyvä ohjelmistoyritys – tekoäly on kaikkien projektiemme ydinkomponentti. Ai4Valuen toiminnan keskiössä ovat omat tekoälyratkaisut ja tekoälyalgoritmit, joita hyödynnämme asiakasprojekteissa. Tarjoamme myös tekoälyyn liittyvää konsultointia ja koulutuksia.
Koska tekoälyn hyödyntäminen on isossa kuvassa monille uutta olemme päätyneet investoimaan malliin, missä meillä on osittain jo tehtyjä ratkaisuja, joita pystytään projekteissa kustomoimaan asiakastarpeiden mukaan. Näin toivomme mahdollisimman monien yritysten pystyvän ja uskaltavan tarttua tekoälyn tuomiin mahdollisuuksiin matalalla kynnyksellä.

Yrityksen tarina/historia lyhyesti?

Ai4Value Oy perustettiin vuonna 2018 tarjoamaan asiakkailleen tekoälypalveluja ja -ratkaisuja. Yrityksen osaajilla on kuitenkin huomattavasti pidempi tausta ja kokemus tekoälyprojekteista, meillä on pitkä kokemus datan käsittelystä, ohjelmistorobotiikasta ja tekoälystä.
Muutama viimeisen vuoden aikana olemme keskittyneet omien ratkaisujemme kehittämiseen. Tarjoamme itse kehittämiämme ratkaisuja nyt asiakkaillemme.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäivän sisältö vaihtelee paljon, mikä tekee työstäni todella mielenkiintoisen. Teen paljon myyntiä ja asiakkaiden kontaktointia, mutta olen myös mukana kehittämässä tekoälyratkaisujamme sekä asiakkaille pidettävissä koulutuksissa ja työpajoissa. Yrityksemme tekee töitä osittain etänä ja osittain toimistolla. Onsite-päivät tiimin kanssa ovat tärkeitä ankkureita viikko-ohjelmassa.

Jotain muuta, mitä haluat kertoa (esim. yrityksestäsi, asiakkaistasi, työntekijöistäsi)?

Yrityksen slogan AI with passion for businesses with deadlines kuvaa meitä ja liiketoimintaideaamme yhdellä lauseella.


Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >

💎 Katso kaikki Espoon Yrittäjien Viikon vieras -esittelyt täältä >