Ali Jahangiri aloittaa K-kauppiaana Helsingin Kampissa.
Ali Jahangiri suoritti K-kauppiasvalmennuksen. Kuva: Ali Jahangirin albumi
14.4.2023 klo 14:05
Uutinen

Ali Jahangiri aloittaa K-kauppiasuransa Kampissa – Sijainti yllätti koomikon

Standup-koomikkona tunnetun Ali Jahangirin ensimmäinen kauppa aikoo satsata "stadilaiseen" ilmapiiriin. 

Ali Jahangiri aloittaa K-kauppiaana Kampin Autotalossa sijaitsevassa K-Market Pikku-Kampissa, joka vaihtaa nimensä K-Market BiiliTaloksi. 

Jahangiri aikoo Keskon tiedotteen mukaan jatkaa kaupan kehittämistä.

– Kauppiasuran aloittaminen tuntuu erittäin hyvältä. Kauppaa on hoidettu rakkaudella ja jatkamme hyvää työtä luovalla ja innokkaalla otteella. Tarjoamme asiakkaille hyviä ja nopeita eväitä, Jahangiri kertoo.

Tuoreen kauppiaan tavoitteena on, että BiiliTalosta tulee ”Helsingin stadilaisin ruokakauppa”. Myös Stadin slangi näkyy jatkossa kaupalla vahvasti. 

– En olisi uskonut, että ensimmäinen kauppani on näin ytimessä. Kaupungin keskustassa on oma juttunsa. Haluaisin pidemmällä tähtäimellä tehdä kaupasta paikan, jossa slangi voisi elää ja näkyä, Jahangiri jatkaa tiedotteessa.

Keikkailu jatkuu

Jahangiri suoritti taannoin K-kauppiaskoulutuksen, joka on vaatimus kauppiaan uralle. Kuuntele Yrittäjän podcastista Jahangirin ajatuksia kauppiaskoulutuksesta ja yrittäjyydestä!

Ura kauppiaana on Jahangirille pitkällisen harkinnan tulos. Hän jatkaa edelleen myös standup-keikkojen tekemistä. 

– Stand up on antanut minulle paljon, mutta nyt on oivallinen hetki rakentaa myös uutta uraa komiikan rinnalle ja jatkoksi. Vielä siis nähdään keikoilla, mutta vähemmän ja valikoidummin, Jahangiri kertoo.

Jahangirin K-kauppa aikoo panostaa hävikin hallintaan sekä vastuulliseen valikoimaan suosimalla pientuottajia etenkin panimo- ja leipäosastoilla.

– Odotan sitä, että ihmiset tulevat käymään kaupalla, juomaan kahvia ja juttelemaan. Kesän aikana kaupassa tehdään pieniä muutostöitä ja syksyllä järjestämme BiiliTalossa viralliset avajaiset. 

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Pauli Reinikainen