24.6.2024 klo 11:32
Uutinen

Alueelliset kunnallisjohdon seminaarit pohjustavat kuntien elinvoimaa – yhteistyö kuntien ja yrittäjäyhdistysten välillä kannattaa pitää vireänä

Uudenmaan Yrittäjät järjestää joka toinen vuosi kolme alueellista kunnallisjohdon seminaaria. Niiden aika on nyt syksyllä 2024. Tilaisuuksien tavoitteena on syventää hyvää yhteistyötä yrittäjäjärjestön ja kuntien välillä.

Tilaisuuksien sarja avataan tänä vuonna Keski-Uudenmaan kunnallisjohdon seminaarilla 26.9., Länsi-Uudenmaan kunnallisjohdon seminaari on vuorossa 17.10. ja Itä-Uudenmaan kunnallisjohdon seminaari 24.10.

– Kuntayhteistyön syventäminen on yksi strategisista hankkeistamme ja fokuksemme on yrittäjämyönteisen ilmapiirin luomisessa, Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska sanoo.

– Toimialueemme jakaantuu kolmeen selkeään lohkoon, joten on luontevaa järjestää näille omat tapahtumansa. Samalla voimme kirkastaa alueellisen yhteistyömme tavoitteita maakunnallisella twistillä ja tukea kuntien välistä yhteistyötä, Ovaska jatkaa.

Ohjelmassa verkostojen vahvistamista ja puheenvuoroja

Puolen päivän mittaiset alueelliset kunnallisjohdon seminaarit antavat mahdollisuuden lähialueen kuntien luottamus- ja virkamiesjohdolle ja yrittäjäyhdistysten luottamushenkilöille tavata toisensa, saada ajankohtaista tietoa ja sopia seuraavista askelmerkeistä yhteistyössä.

Ohjelma

  • Lounas
  • Tilaisuuden avaus, Mikko Ahtiainen, puheenjohtaja Uudenmaan Yrittäjät
  • Maakuntaliitto elinkeinoelämän toimintaedellytysten edistäjänä, Tuija Telén, maakuntajohtaja, Uudenmaan liitto
  • Alueellisen yhteistyön merkitys, Petri Ovaska, aluejohtaja Uudenmaan Yrittäjät
  • Elinvoimaa julkisilla hankinnoilla, Sanna Meronen-Vilenius, hankintaneuvoja Uudenmaan Yrittäjät
  • Loppuyhteenveto ja päätössanat, Mikko Ahtiainen, puheenjohtaja Uudenmaan Yrittäjät

Tilaisuuksien tarkat ohjelmat ja ilmoittautumislinkit löydät Uudenmaan Yrittäjien tapahtumakalenterista.