YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

21.10.2024 klo 15:58
Uutinen

Annukka Kääriäinen ehdolla Suomen Yrittäjien hallitukseen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Annukka Kääriäinen on ehdolla Suomen Yrittäjien hallitukseen. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus asetti hänet ehdolle 17.10.2024 pitämässään kokouksessa.

Annukka on neljännen polven palvelualan perheyrittäjä. Annukalle on tärkeitä pohjoisen asiat perheyrittäjyyden lisäksi. Hänellä on kotipalveluyritystoiminnan kautta käytännön kokemusta mm. palveluseteleistä, kotitalousvähennyksen hyödyntämisestä ja inhousetoiminnan vaikutuksista.

Annukka on kotoisin Keminmaasta ja sisarensa Annaleena Laakson kanssa saanut Lapin Yrittäjien Maakunnallisen Yrittäjäpalkinnon. Keminmaassa toimii yrittäjäsisarilla pesulayritys ja Pohjois-Pohjanmaalla Annukan vetämä kotipalveluyritys. Annukka on tunnettu ja aktiivinen toimija Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjissä ja myös alueen Naisyrittäjissä. Annukka Kääriäisen ja hänen sisarensa omistamat yritykset työllistävät yhteensä 32 henkilöä.

Annukka on erittäin aktiivinen ja topakka pohjoisen toimija. Hän on eriomainen puhuja ja tekijä yrittäjiä sekä yrittäjyyttä koskevissa asioissa. Hän pystyy hoitamaan niin paikallisia, alueellisia kuin valtakunnallisiakin asioita.

Suomen Yrittäjien valtuusto valitsee 12.11.2024 Yrittäjien hallituksen jäsenet seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi lukuun ottamatta lokakuun liittokokouksessa jo valittua puheenjohtajistoa.