YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

24.10.2024 klo 09:00
Uutinen

Business Festival 2024 tunnelmia Espoosta

Espoon Dipolissa keskiviikkona 23. lokakuuta järjestetty Business Festival kokosi yhteen 600 yrittäjää Espoosta ja lähikunnista keskustelemaan tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuuksista ja inspiroitumaan kasvusta. Tapahtuma on suunnattu sekä uusille että kokeneille yrittäjille, ja se tarjoaa foorumin verkostoitumiselle, yhteistyön kehittämiselle ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomiselle Espoossa.

Business Festival perustettiin syksyllä 2023 yrittäjä, tapahtumatuottaja Markus Koskisen toimesta. Tähän mennessä tapahtuma on kerännyt yhteensä 3 000 osallistujaa eri puolilta Suomea, ja nyt Espoo toimii tapahtuman isäntäkaupunkina ensimmäistä kertaa. Tapahtuma eroaa perinteisistä yrityksille suunnatuista tapahtumista rohkealla ja rennolla otteellaan, jonka tarkoituksena on luoda aitoa yhteyttä osallistujien välille ja vahvistaa yrittäjyyttä yhdistämällä viimeisimmän teknologisen osaamisen ja liiketoimintakokemuksen.

Markus Koskinen

“Toimintamme ytimessä on auttaa kaupunkeja ja kuntia tuomaan esiin, mitä ne voivat tarjota sekä Suomessa toimiville että ulkomailta tuleville yrityksille. Konseptimme on selvästi vastannut tähän tarpeeseen.” 

Tapahtuman perustaja Markus Koskinen sanoo.

Uudenlaiselle kaupunki- ja kuntamarkkinoinnin työkalulle on noussut tarve kentältä, ja Koskinen kertoo suorista kontaktoinneista mitä hän on saanut ympäri Suomea.

“Tarvittiin yrittäjien ja yrittäjähenkisten ihmisten kohtaamista, mutta samalla jotain riehakasta ja syvällistä, mikä antaa potkua jatkaa yrittämistä ja löytää sille uusia inspiroivia ympäristöjä ja yhteisöjä Suomessa. Tapahtuma on yhtä aikaa yrittäjyyttä vahvistava ja uuden oppimisen paikka,”

jatkaa Koskinen.
Lapin Yrittäjien toimitusjohtaja Ella-Noora Kauppinen ja Espoon Yrittäjien toimitusjohtaja Esa Kinnunen

Espoon Yrittäjien toimitusjohtaja Esa Kinnunen kiittelee Business Festivalin rohkeaa toteutusta Dipolissa:

“Olemme iloisia saadessamme Business Festivalin ensi kertaa pääkaupunkiseudulle ja samantien isosti ja ennakkoluulottomasti. Yrittäjäkenttä kaipaa selvästi uudenlaisia keinoja ja kanavia löytääkseen toisensa ja löytää myös yhdessä tapoja kasvaa.”

Tapahtuman ohjelmassa kuultiin inspiroivia puheenvuoroja myynnistä, johtamisesta ja kasvusta.

Puhujina lavalle nousivat muun muassa Mika D. Rubanovitsch, Espoon Seudun Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2024 Marianne Lehikoinen, Janne Lehtonen,

Katri Johansson, Shawn Huff, Jarno Limnell,

Oskari Saari, Sani Leino, Oona Kankkunen

ja Kiekko Espoon hallituksen puheenjohtaja Ami Rubinstein.

Business Festivalin kaupallisina kumppaneina toimivat Espoon Yrittäjien lisäksi Espoon kaupunki, Veritas Eläkevakuutusyhtiö, Säästöpankkiryhmä, Zoner, Gallant, Plusprint, Tallink Silja, Imago, Flip Fantasia, Podit, Paytrail, Fondia, VTT, Magic Cloud, BNI, Kiekko Espoo, Netvisor, MARK, MYRY, Boost Finland, Boost Sport sekä Ukko.fi. Tapahtumaa tekemässä joukko yrittäjiä ja yrityksiä, kuten Jutiland, Varjo Management, Reindeer Cowboy Productions, Nobullshit Oy, Scene Arts, Soma Events, Maikki, Salted sekä Soittolinja.

Kumppanimyynti vuodelle 2025 on alkanut, kun tapahtuma saapuu 8.10. Dipoliin toisen kerran.

Kirjoittajat:
Berit Virtanen-Thewlis, Espoon Yrittäjät hallituksen jäsen
Sini Toivonen, Espoon Yrittäjien hallituksen vpj ja Espoo Business Festival projektipäällikkö

Kuvat copyright: rokkijannemedia, Janne Saajos