Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Orimattilan vuoden 2024 Yksinyrittäjä Eero Kärkinen
29.8.2024 klo 17:09
Uutinen

Eero Kärkinen on vuoden 2024 Yksinyrittäjä

Orimattilan Vuoden 2024 Yksinyrittäjäksi on valittu Lukituspalvelu Kärkinen yrittäjä Eero Kärkinen.

Eero yllätettiin kesäkuun alussa kesken markkinoiden julkistamalla valinta ja kutsumalla mies lavalle kukitettavaksi.

Lukituspalvelu Kärkinen aloitti toimintansa virallisesti elokuussa 2018, mutta Eero on sarjoittanut ensimmäisen lukkonsa jo 8 -vuotiaana 1990-luvun alussa.

Kipinä lukkojen ja avainten maailmaan syntyi siis jo nuorena poikana isän jalanjäljissä pääkaupunkiseudulla. Eero oli isänsä mukana töissä esimerkiksi lauantaisin, kun “tekivät” lukkoja ja avaimia valmiiksi, jotta asentajat pääsivät alkuviikosta töihinsä.

Lukkosepäksi tullaan yleensä työssäoppimisen kautta ja niin Eerokin on oppisopimuksella kouluttautunut alalle. Kärkisen puheessa vilahtelevat erilaiset lukkomerkit ja kielet sekä jouset, joista tälläinen tavallinen tallaaja ei oikein mitään ymmärrä.

Siksi onkin vallan mainiota, että meillä on hyvin asiakasta palveleva Kärkinen Orimattilassa. Eero sanoo katsovansa ovea kokonaisuutena, ei vain lukkoa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos hän näkee ettei saranat ole ihan kondiksessa ja tämä hajoittaa lukkoja, niin hän laittaa myös saranat kuntoon ja täten lukkokin pelittää paremmin.

Hyvä ja joustava palvelu on toiminut tehokkaana markkinointina ja Eeroon otetaankin merkittävän paljon yhteyttä esim. Mäntsälästä, Lapinjärveltä ja Helsingistä. Muutamia vuosia sitten hän palveli myös perjantaisin Sysmässä asiakkaita mökkireissujen ohessa, mutta nyt on ollut sen verran kivasti kiirettä ettei Kärkinen ole perheineen kunnolla ehtinyt edes mökkeilemään.

Yrittäjän vapauden Eero mainitsee parhaimmaksi puoleksi yrittämisessä. Rauhallisena miehenä hän jaksaa opastaa ja opettaa asiakasta useammankin kerran uuden lukon käytössä. Eero on myös vastuullinen työssään, hän miettii tarkasti miten asiat on turvallista ratkaista ja hän myös huoltaa lukkoja, jos se on asiakkaan näkökannalta järkevää.

Olemmekin iloisia, että voimme palkita näin hienon yrittäjän Vuoden Yksinyrittäjäksi. Eero on kehittänyt alalleen myös uusia palveluita ja palvelee niin yksityisasiakkaita kuin taloyhtiöitä, isännöitsijöitä ja yrityksiä.

Onnea ja menestystä jatkossakin Eero!!