19.12.2023 klo 11:13
Uutinen

Elinvoimateko #4 Edufutura

Keski-Suomen elinkeinoelämää vauhdittamassa Jyväskylän alueen oppilaitosten yhteistyö.

EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian oppimisen, tutkimuksen ja kehittämisen osaamiskeskittymä. EduFutura Jyväskylä avaa uusia mahdollisuuksia ristiinopiskeluun oppilaitosten opiskelijoille. Yhteistyön tarkoituksena on tuoda Keski-Suomen alueelle tulevaisuuden osaamista, kilpailukykyä ja elinvoimaa.

EduFutura Jyväskylän oppilaitokset tarjoavat Keski-Suomen alueen elinkeinoelämälle monipuolisia palveluita, esimerkiksi koulutusta, asiantuntijatyötä, harjoittelijoita ja tutkimus- tai hankeyhteistyötä. Yhteistyötä yritysten kanssa on tiivistetty entisestään ja EduFutura oppilaitosten asiantuntijat ovat muodostaneet yhteisen palveluverkoston. Verkosto selkiyttää palvelutarjontaa ja yritysten on entistä sujuvampaa asioida oppilaitosten kanssa. Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen alueen elinvoimaa.

Palveluverkoston asiantuntijat koostuvat Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian yritys- ja työelämäasiantuntijoista ja he tuntevat myös toistensa työelämäpalvelutarjonnan. Yhteistyön ansiota yrityksen ei siis tarvitse olla erikseen yhteydessä kaikkiin kolmeen oppilaitokseen, vaan kuhunkin tarpeeseen sopiva palvelu löydetään yhteistyöverkoston avulla.

Verkoston asiantuntijat on nyt koostettu yhdelle sivulle osoitteeseen https://edufutura.fi/edufutura/strategiat/tyoelamapalvelumalli/

#elinvoimalupaus #keskisuomi #yrittäjät #vauhdintekijät

Keski-Suomen elinvoimalupauksen allekirjoittaneiden toimijoiden elinvoimateot julkaistaan Keski-Suomen Yrittäjien uutisvirrassa.