YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

21.8.2024 klo 18:05
Uutinen

Espoon Seudun Vuoden nuori yrittäjä 2024 -palkinto: Marianne Lehikoinen – Smart Mentoring Oy

Vuoden 2024 nuori yrittäjä Espoossa on ennakkoluuloton ja rohkea kasvuntekijä.

Vuoden 2024 Espoon seudun nuoreksi yrittäjäksi on valittu Smart Mentoring Oy:n toimitusjohtaja Marianne Lehikoinen. Smart Mentoring tarjoaa konsultointi- ja verkkovalmennuspalveluita vauhdittamaan asiakasyritystensä kasvua.

Smart Mentoring -yhtiön liikevaihto ylsi vuonna 2023 noin 756 000 euroon ja yhtiö työllistää tällä hetkellä neljä työntekijää sekä kolme freelancer-yrittäjää.

Smart Mentoring auttaa asiakasyrityksiään luomaan arvopohjaiseen hinnoitteluun perustuvia premium-palveluita ja ottamaan käyttöön tehokkaat sosiaalisen median markkinoinnin keinot ja myyntitavat. Lähinnä pien- ja yksinyrittäjistä koostuva asiakaskunta on kasvanut merkittävästi viime vuosina.

Smart Mentoringin palveluihin luottaa jo yli 350 suomalaista yrittäjää, joiden lisäksi asiakkaita on löytynyt myös Suomen rajojen ulkopuolelta mm. Ruotsista.

Asiakkaiden liiketoiminnan merkittävä kasvu on keskiössä

Espoon Yrittäjien valintaraati kiinnitti erityistä huomiota yrittäjän liiketoiminnan huimaan kasvuun viime vuosina unohtamatta kannattavuutta.

”Yritys on perustettu vain muutama vuosi siten vuonna 2020, ja se on noussut nopeasti näkyväksi toimijaksi omalla toimialallaan Suomessa ja tähtää jatkossa entistä vahvemmin myös kansainvälisille markkinoille”, toteaa Espoon Yrittäjien toimitusjohtaja Esa Kinnunen nuoren yrittäjän liiketoiminnan tähänastisesta kasvusta.

Kinnusen mielestä on huomioitavaa myös se, että Smart Mentoringin tiimi työskentelee täysin etänä palvellen asiakkaitaan ainoastaan verkossa.

Yritystoiminnan lisäksi Marianne Lehikoinen on kahden lapsen äiti ja on onnistunut jo nuorella iällä yhdistämään hektisen liiketoiminnan ja perhe-elämän tarpeet.

”Olen kiitollinen ja innostunut saamastani tunnustuksesta. Yrityksen menestyksen on mahdollistanut kansainvälisten mentoreideni tuki sekä huipputiimiläiset. Yhdessä olemme luoneet vahvaa brändikuvaa olemalla esillä sosiaalisessa mediassa ja tekemällä rohkeasti massasta erottuvaa markkinointia”, sanoo vuoden nuori yrittäjä Marianne Lehikoinen.

Espoon Seudun Nuori yrittäjä -palkinto jaettiin 21.8.2024 Espoon Yrittäjien Vattukarnevaaleilla.

Lisätietoja:

Marianne Lehikoinen, toimitusjohtaja, Smart Mentoring Oy, p. 050 431 0908

Esa Kinnunen, toimitusjohtaja, Espoon Yrittäjät, p. 040 586 0928

kuva: Elina Simonen