YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

25.10.2024 klo 13:04
Uutinen

Etelä-Savon Yrittäjät esittää Nina Rasolaa Suomen Yrittäjien hallituksen jäseneksi

TIEDOTE

Nina Rasola on kokenut yrittäjä, jolla on yli 20 vuoden kokemus ympäristönhuolto- ja puhtausalan sekä hoiva-alan yrityksissä. Hän johtaa yritystä, joka työllistää lähes 50 henkilöä. Yritys palvelee monipuolisesti niin julkista sektoria kuin kuluttaja- ja yritysasiakkaita. Ninan strateginen ajattelu ja käytännön liiketoimintaosaaminen ovat kehittyneet vuosien aikana hänen rakentaessaan ja kehittäessään yrityksiään. Yrittäjänä hän on laajentanut yritystoimintaa ostojen kautta, mutta on myös ollut myymässä yritystoimintaa. Nina haluaa kehittää itseään ja yritystään pitkäjänteisesti. Hän on myös perehtynyt laajasti henkilöstöasioihin ja yrityksen hallitustyöhön, mikä vahvistaa hänen kykyjään toimia Suomen Yrittäjien hallituksessa.

Nina on vahva edunvalvoja, joka tuntee poliittiset prosessit ja julkisten hankintojen vaikutukset yrittäjien toimintaympäristöön. Hän on vahvasti verkostoitunut elinkeinoelämän järjestöissä. Ninalla on useita luottamustehtäviä, hän on mm. varajäsen Yrittäjyyden neuvottelukunnassa, jäsen EK:n Yrittäjävaltuuskunnassa sekä hallituksen jäsen Skal Ympäristöyritykset ry:ssä ja Kierrätysteollisuus ry:ssä. Tämä verkostoitumiskyky ja hänen vahva vaikuttamisosaamisensa tekevät hänestä arvokkaan jäsenen hallituksessa, jossa päätetään yrittäjyyden kannalta tärkeistä aloitteista ja esityksistä.

Hänen liiketoiminnassaan vastuullisuus, kiertotalous ja kestävä kehitys ovat avainasemassa, ja nämä arvot hän tuo mukanaan myös hallitustyöhön. Ninan tapa toimia on ihmisläheinen, asiantunteva ja ratkaisuhakuinen – hänen äänensä kuuluu yrittäjien edunvalvonnassa.

Ninan panostus järjestötyöhön näkyy hänen pitkäaikaisena sitoutumisenaan Suomen Yrittäjiin. Hän on toiminut muun muassa Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtajana ja Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana sekä hallituksen jäsenenä. Hänen toimintansa korostaa yhteistyön ja järjestöperheen merkitystä – yhteisöllisyys ja muuntautumiskyky ovat hänen mukaansa avaimia menestykseen.

Nina Rasola on vahva, yhteistyökykyinen ja näkemyksellinen yrittäjä, jonka osaaminen ja sitoutuminen tekevät hänestä erinomaisen jäsenen Suomen Yrittäjien hallitukseen.

Lisätietoja:

Ruth Lähdeaho-Kero, varapuheenjohtaja, 040 550 1956

aluejohtaja Heidi Loukiainen, 050 552 9930

Nina Rasola p. 050 517 0472