Carita Pänkälä
Carita Pänkälä
23.8.2023 klo 09:50
Uutinen

Etelä-Savon Yrittäjiin vahvistusta elinvoimaiselta Etelä-Pohjanmaalta

Etelä-Savon Yrittäjäjärjestö on täynnä iloa ja odotusta, kun se saa toivottaa tervetulleeksi uuden kokeneen järjestöpäällikön toimiston vahvistukseksi. Carita Pänkälä on toiminut menestyksekkäästi järjestöpäällikön tehtävissä Etelä-Pohjanmaan Yrittäjissä ja saapuu nyt elinvoimaiselta Seinäjoelta vahvistamaan Etelä-Savon Yrittäjien toimistoa.

Järjestöpäällikön valinta on herättänyt innostusta ja odotusta ympäri Etelä-Savoa. Hänen vankka kokemuksensa ja saavutuksensa Etelä-Pohjanmaalla ovat tehneet vaikutuksen ja luoneet odotuksia siitä, mitä hän voi tuoda Etelä-Savon yrittäjäjärjestön toimintaan. Uusi järjestöpäällikkö tuo mukanaan arvokasta näkemystä ja asiantuntemusta, joka tulee varmasti vahvistamaan järjestön roolia alueen yrittäjien tukena.

Yrittäjäjärjestön aluejohtaja Heidi Loukiainen on odottaa jo tulevaa yhteistyötä: “Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme tällaisen kokeneen ammattilaisen liittymään joukkoomme. Hänen aiemmat saavutuksensa ja sitoutuminen yrittäjäyhteisön kehittämiseen antavat meille vahvan uskon siihen, että voimme yhdessä saavuttaa merkittäviä tuloksia järjestön roolin vahvistamisessa alueella.”

Uusi järjestöpäällikkö Carita Pänkälä odottaa työtehtävien aloittamista Etelä-Savossa. ”Tuleva työkenttä, Etelä-Savo, on mahdollisuuksien maakunta, jolla on monipuolinen ja monialainen yrityskenttä. On hienoa päästä työskentelemään paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa alueen elinvoiman ja yrittäjyyden edellytysten lisäämiseksi.” Muutto uuteen maakuntaan on edessä syksyn aikana, hän kertoo. ”Juuriltani ja vähän luonteeltanikin olen karjalaispohjalaanen, ”iloonenhäjy”, enköhän minä sovi savolaisten joukkoon” Carita jatkoi pilke silmäkulmassa.

Uuden järjestöpäällikön virallinen aloituspäivä Etelä-Savon Yrittäjäjärjestössä on 18.9.2023. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi ja odotamme innolla yhteistä työskentelyä vahvemman ja menestyvämmän yrittäjäyhteisön puolesta!

Lisätietoja:

Heidi Loukiainen, aluejohtaja

heidi.loukiainen(a)yrittajat.fi, puh. 050 552 9930

Etelä-Savon Yrittäjät