Kuva: Kanta-Hämeen Kuvapankki
4.4.2023 klo 08:09
Uutinen

Forssan seudun yrittäjät saavat yhteisen yrittäjäjuhlan

Forssan Yrittäjät, Humppilan Yrittäjät, Jokioisten Yrittäjät, Tammelan Yrittäjät ja Ypäjän Yrittäjät ja Forssan Seudun Yrittäjänaiset järjestävät yhteisen yrittäjäjuhlan loppusyksystä omien kuntakohtaisten yrittäjäjuhlien sijaan. Tavoitteena on saada kokoon aveceineen 400 ihmisen seutukunnallinen juhlatilaisuus.

Yhteinen yrittäjäjuhla sai pontta yhteistyöhenkisellä Härkäviikkojen yrittäjäristeilyllä. Yhteistyön tarvetta on sekä paikallisten yrittäjäjärjestöjen että itse yrittäjien kesken. Yrittäjät haluavat myös näyttää esimerkkiä seutukunnallisessa yhteistyössä. Forssan Yrittäjien puheenjohtaja Teemu Kajava toteaa, että yhteistyö on aina sujuvampaa, kun ihmiset ovat tutustuneet ja oppineet tuntemaan toisensa. Kajavan mukaan koko Forssan Seudun tulee tehdä yhteistyötä kilpailukyvyn edistämiseksi.

Seuraavaksi yhdistyksien edustajista koottu suunnittelutiimi aloittaa juhlien käytännön järjestelyiden toteuttamisen. Ilmoittautuminen yrittäjäjuhlaan avataan kevään aikana. Yhteisessä yrittäjäjuhlassa tullaan kunnioittamaan paikallisyhdistyksien perinteitä. Esimerkiksi jokaiselta paikkakunnalta valitaan perinteiseen tapaan omat vuoden yrittäjät.
– Traditioita kunnioitetaan ja niistä pidetään kiinni, lupailevat Forssan seudun yrittäjäjärjestöjen pu-heenjohtajat Teemu Kajava (Forssa), Jaana Rautanen (Forssan Naisyrittäjät), Reetta Räsänen (Humppila), Jarno Nummi (Jokioinen), Jere Nissinen (Tammela) ja Tommi Sirén (Ypäjä).

Yhteinen tapahtuma on heidän mukaansa symbolinen arvovalinta.