YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

24.10.2024 klo 08:52
Uutinen

Haetaan Jyväskylän Yrittäjien hallitukseen uusia jäseniä!

Oletko jäsenyrittäjä ja kiinnostunut vaikuttamaan alueesi yrittäjien hyvinvointiin ja kehittämiseen? Jyväskylän Yrittäjät etsii uusia hallituksen jäseniä kaudelle 2025!

Hallitustyöskentely tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Jyväskylän Yrittäjien toimintaa, kuten tapahtumia, sidosryhmätyötä ja vaikuttamistoimenpiteitä. Hallituksen jäsenenä pääset osallistumaan aktiivisesti alueen yrittäjyyden edistämiseen ja verkostoitumaan muiden yrittäjien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kaksi tärkeää painopistettä: viestintä ja jäsenpalvelut

VIESTINTÄ: Oletko sinä se, joka haluat tulla mukaan viestintäryhmäämme tuomaan oman osaamisesi? Toivomme, että sinulla on kokemusta ja osaamista viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Hallituksessa tarvitsemme vahvaa viestintäosaamista, jotta voimme tehostaa Jyväskylän Yrittäjien näkyvyyttä, kehittää viestintäkanaviamme sekä tavoittaa jäsenemme ja sidosryhmämme entistä paremmin.

JÄSENPALVELUT: Tiedostamme hyvin, että yhdistyksen arvona yrittäjille on tuottaa palveluita, joita yrittäjät haluavat. Näitä ovat mm. yrittäjien näkyvyyden lisääminen, palveluiden markkinointi sekä jäsenetujen kehittäminen. Tähän kehittämiseen tarvitaan lisää resursseja. Oletko sinä se, joka haluat tulla mukaan kehittämään jäsenpalveluita?

Mitä odotamme sinulta:

  • Yrittäjätaustaa
  • Viestinnän osaamista (esim. markkinointi, sosiaalinen media, sisällöntuotanto)
  • Kokemusta jäsenpalveluista tai halua kehittää sitä
  • Sitoutumista ja innostusta kehittää Jyväskylän Yrittäjien toimintaa

Jos olet valmis sitoutumaan vaikuttavaan ja antoisaan hallitustyöskentelyyn, lähetä hakemuksesi ja kerro, miten voit tuoda osaamisesi Jyväskylän Yrittäjien käyttöön!

Hakemukset ja lisätiedot:

Reijo Kujala | p. 050 61135 | reijo.kujala@360palvelut.fi

Hae mukaan ja ole osa Jyväskylän yrittäjien tulevaisuuden rakentamista!