Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

21.8.2024 klo 09:36
Uutinen

Haku Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien luottamushenkilöpaikkoihin ja verkostoihin

Haku on auki 21.8. – 8.9.2024

Kiinnostaako itsensä kehittäminen ja verkostoituminen luottamushenkilönä elinkeinoelämän järjestössä? Haluatko vaikuttaa yrittäjyyden olosuhteisiin? Oletko kiinnostunut hallitustyöskentelystä, järjestön korkeimmasta johtotehtävästä tai verkostojen johtoryhmätyöskentelystä, joita on viisi erilaista: Kasvuyrittäjät, Nuoret yrittäjät, Parempaa Pisnestä yhdessä -verkosto, Senioriyrittäjät ja Yksinyrittäjät. Johtoryhmän jäsenen tulee olla Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien jäsen.

👉Hae puheenjohtajaksi TÄSTÄ.

👉Hae hallituksen jäseneksi TÄSTÄ

👉Hae  Kasvuyrittäjien johtoryhmään TÄSTÄ

👉Hae Nuorten Yrittäjien johtoryhmään TÄSTÄ

👉Hae Parempaa Pisnestä Yhdessä verkoston johtoryhmään TÄSTÄ

👉Hae Senioriyrittäjien johtoryhmään TÄSTÄ

👉Hae Yksinyrittäjien johtoryhmään TÄSTÄ

Käytännön asioita: hakuaika, määrät. toimikaudet ja tehtävän aloitus


👉Haku on auki 21.8. – 8.9.2024  luottamustehtäviin: hallituksen jäsen ja puheenjohtaja sekä verkoston johtoryhmän jäsen. Tutustu verkostojen toimintaan täältä
Kaikissa haettavissa tehtävissä: PPY hallituksen jäsen, puheenjohtaja ja verkostojen johtoryhmän jäsenen toimintakausi on 1-2 vuotta ja maksimissaan kolme kautta. Johtoryhmän jäsenten määräksi on vahvistettu 6 – 8 jäsentä. Puheenjohtajan ja hallituksen jäsenen toimikausi alkaa 31.10.2024 ja verkostojen jäsenillä 1.1.2025. Puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinnoista päättää Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien sääntömääräinen vuosikokous 31.10.2024. Verkostojen jäsenten valinnat verkostojen johtoryhmien esityksistä vahvistaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikosella tulee sääntöjen määräämät toimikaudet täyteen ja nyt on paikka avautuu uudelle toimijalle. Puheenjohtajan toimikausi on kaksi vuotta kerrallaan ja maksimissaan kolme kautta. Puheenjohtaja johtaa hallituksen kokouksia ja edustaa aluejärjestöä paikallisesti, alueellisesti sekä valtakunnallisesti. Lisätietoja tehtävästä antavat  puheenjohtaja Jussi Riikonen p. 040 3100 501 ja toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen p. 050 5277 288.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallituksen jäsen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallitukseen haetaan kaksivuotiskaudelle. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, kymmenen jäsentä sekä kaksi varajäsentä. Hallitus kokoontuu n. 10 kertaa vuodessa ja se käyttää aluejärjestön toimeenpanovaltaa sekä huolehtii säännöissä hallitukselle määrätyistä tehtävistä. Hallituksen jäseniä on ympäri maakuntaa.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallituksessa jatkavat:

Pia Hanski, Harri Heikkilä, Mika Lähteenmäki, Kirsi Paldanius ja Joonas Puurunen.
Varajäsen Juha Kallio.

Erovuorossa ovat:
Risto Huovinen, Mikko Kukkohovi, Annukka Kääriäinen, Marjo-Riitta Määttä ja Harri Saarinen. Varajäsen Miia Kuivila.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien verkostot

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjissä toimii verkostot Kasvuyrittäjille, Nuorille yrittäjille, Yksinyrittäjille ja Senioriyrittäjille sekä Parempaa Pisnestä yhdessä verkosto – liiketoiminnan kasvua hakeville yrittäjille. Nyt verkostojen johtoryhmän jäsenistä on puolet erovuoroisia ja ryhmiin haetaan jäseniä joko yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi. Jäsenviestissä 21.8.2024 tarkemmin mm. verkostojen kokoonpanosta TÄSTÄ