27.2.2018 klo 13:27
Uutinen

Haussa kokopäiväinen KOORDINAATTORI

Koordinaattori vastaa yhdistyksen päivittäisestä toiminnasta. Hänen tehtäviinsä kuuluvat mm. erilaisten työryhmien toimintojen suunnittelu ja toteutus, tapahtumajärjestelyt, järjestöasiat sekä viestintä eri kanavissa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

KOORDINAATTORIA

Koordinaattorilta edellytetään oma-aloitteista, joustavaa ja yrittäjämäistä otetta työntekoon. Tehtävässä vaaditaan myös hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Toivomme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Aikaisempi järjestökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden verkostoitua laajasti sekä monipuolisen osaajaverkoston työn tueksi.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Rantasaari 045 134 2691.

Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävästä, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 13.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen timo.rantasaari@smilepalvelut.fi

Kutsumme ehdokkaat hakemusten perusteella työhaastatteluun. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Seinäjoen Yrittäjät ry on vahva paikallinen vaikuttaja ja osa Suomen Yrittäjien verkostoa. Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän ylivoimaisesti suurin järjestö.