YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

25.10.2024 klo 09:29
Uutinen

Helpolla tässä ei kukaan pääse

Viime aikoina mediassa on ollut yrittäjyyden varjopuolet isosti esillä; on tullut ilmoituksia konkursseista, velkasaneerauksista ja muutosneuvotteluista ja kaikkihan me tiedämme, kuinka tämä heijastuu suoraan kuluttajien ostovoimaan.  Lisäksi ostotottumuksiin on vaikuttanut yleisen arvonlisäveron nosto.  Tuore Yrittäjägallup kertoo kuitenkin, että pk-yritysten arvio omasta taloudellisesta tilanteestaan on hieman parantunut alkusyksystä.

Iso kumarrus kaikille paikallisille yrittäjille, koska ilman teitä ei olisi näin toimivaa yrittäjäverkostoa ja tukea ympärillä. Kaupunki peesaa vieressä ja YritysLohjan palvelut heräilevät koko ajan, tehden kaikkensa etenkin uusien yrittäjien kanssa, jotta alkukiemuroissa ei jäätäisi yksin. Meissä yhdessä on voimaa puhaltaa läpi tämän vaikean aikakauden. Ei olisi keväällä 2020 voinut pahimmissakaan painajaisissa nähdä tällaista, mitä viime vuosi on ollut.

Yhteisöllisyys ja yhteistyö ovat todella tärkeitä, ja siksi onkin tulossa monia tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa on mahdollisuus verkostoitua ja jakaa kokemuksia. On myös tärkeää muistaa, että vaikka haasteita on, valon pilkahduksia on jo näkyvissä, kuten euriborin lasku.

Yhdistyksen syyskokous on keskiviikkona 20.11. Kutsu löytyy tästä jäsentiedotteesta ja jäsenille lähetetään kutsu sähköpostilla. Syyskokouksessa tehdään henkilöstövalinnat ja hallituksessamme on täydennystarpeita. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Tule mukaan mukavaan porukkaan kehittämään toimintaa ja lisäämään yrittäjien yhteisöllisyyttä. Kerro halukkuutesi etukäteen ja tule mukaan kurkkaamaan toimintamme sisälle.

Vielä muistutuksena, keskiviikkona 6.11. järjestämme “Uudistuva työelämä; muutosten keskellä kohti tulevaisuuden yrittäjyyttä” -tapahtuman Lohjalla, jossa kuulet ajankohtaiset alustukset työ- ja yrityselämän muutoksista. Tapahtuma päättyy paneelikeskusteluun, jonka vetäjänä toimii palkittu mediavaikuttaja Pauli Aalto-Setälä; tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille asiasta kiinnostuneille. Mukaan mahtuu vielä, ilmoittaudu heti.

Lohjan perinteinen joulunavaus ilotulituksineen järjestetään kaupungin kanssa perjantaina 22.11. ja Yrittäjien pikkujouluja vietetään lauantaina 30.11. Puu-Anttilassa. Luvassa on unohtumaton ilta erinomaisen ohjelman, herkullisen ruoan ja iloisen yhdessäolon merkeissä. Älä missaa vuoden parhaita juhlia, ilmoittaudu mukaan heti!

Valon pilkahduksia on jo näkyvissä elinkeinoelämän piristymiseksi.

Hyvää syksyn aikaa

Kai Dahlgren
hallituksen jäsen