YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

5.9.2024 klo 10:57
Uutinen

Hyvää Yrittäjän päivää!

Eteläpohjalaiset yrittäjät toivottavat HYVÄÄ YRITTÄJÄN PÄIVÄÄ!

5. syyskuuta, juhlistamme Yrittäjän päivää, jolloin voimme hyvällä omallatunnolla kehua itseämme siitä, että olemme valinneet polun, joka on kaikkea muuta kuin tavanomainen. Tämä polku ei ole suora moottoritie, vaan enemmänkin vuoristorata, jonka mutkat ovat täynnä innostusta, haasteita, onnistumisia ja – no, myönnetään se nyt – myös muutamia virhearviointeja, jotka opettavat meille enemmän kuin tuhat oppikirjaa yhteensä.

Olitpa sitten yksinyrittäjä tai monen sadan työntekijän työnantaja, teette kaikki arvokasta työtä, joka pitää tämän yhteiskunnan rattaat liikkeessä. Ilman teitä ei synny uusia työpaikkoja, innovaatioita eikä sitä erityistä virettä, joka tuo eloa ja energiaa tähän maahan! Toimiala, yrityksen koko, yrittäjän ikä tai sukupuoli – näillä ei ole väliä, kun puhumme yrittäjyydestä. Tärkeintä on se palo ja intohimo, jolla teette työtänne.

Mutta mitä yrittäjyys oikeastaan on? Se on kuin keitto, jossa jokaisella on oma salainen ainesosansa. Toisille se on vapaus päättää omasta ajankäytöstään – ainakin teoriassa – ja toisille taas mahdollisuus muuttaa maailma, yksi asiakas kerrallaan. Ja jos totta puhutaan, yrittäjyys on myös hieman hulluutta.

Yrittäjät ovat joutuneet elämään viime vuodet melkoisessa turbulenssissa ja monen kestokyky on venynyt äärimmilleen. Toivon, että vaikeinakin aikoina muistatte sen, että te olette tämän maan vahvin lenkki. Suosittelenkin jokaista miettimään, mitä siitäkin tulisi, jos ei olisi yhtään yritystä?

Tänään nostetaan malja teille, jotka uskallatte hypätä tuntemattomaan, ottaa riskejä ja luoda jotain uutta. Olkoon tämä päivä täynnä iloa siitä, että saatte tehdä sitä, mitä rakastatte – olla yrittäjiä, oman elämänne ja yrityksenne kapteeneja!

Anne Niemi
puheenjohtaja
Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät