Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

9.9.2024 klo 20:44
Uutinen

Iiläisten Joulu tuo joulun tunnelman Iin keskustaan

Tapahtuma kokoaa yhteen kuntalaiset ja paikalliset yritykset luomaan joulun taikaa.

Idea on, että jokainen voi osallistua omalla tavallaan, oman yrityksensä tiloissa tai omalla pihallaan. Esimerkiksi alueen yritykset voivat koristella näyteikkunansa, tai somistaa yrityksen edustan jouluaiheisesti.

Kuntalaiset voivat myös osallistua tunnelman luomiseen esimerkiksi tekemällä jäälyhtyjä ja lumilyhtyjä omien talojensa tai taloyhtiöidensä pihoille tai ripustaa jouluvaloja. Lisäksi yritykset voivat tehdä joulunajan erikoistarjouksia ja kampanjoita tai pitää ovensa auki pidempään. Nämä ovat kaikki vain esimerkkejä ja osallistua voi omalla tavallaan. Kun kaikki aloittavat samaan aikaan, saadaan yhdessä mukava tunnelma aikaiseksi.

Tervetuloa mukaan luomaan joulun taidaa Iin keskustaan!

Iin Yrittäjät ry

Iin yrittäjät järjestää äänestyksen, jossa yleisö saa äänestää kauneimman joulusomistelun. Voittaja palkitaan kiertopalkinnolla, joka seuraavana vuonna annetaan eteenpäin. Somisteluun saa osallistua myös vapaasti, osallistumatta kilpailuun. Kilpailuun osallistumisesta tiedotetaan myöhemmin.

Alustavasti suunnitteilla on myös yhteisöllistä jouluaiheista ohjelmaa, sekä makkaraa ja kuumaa mehua tai glögiä.

Tapahtumaan osallistumaan ja ideoimaan toivotaan mukaan alueen ihmisiä ja yrityksiä. Tämä on loistava tilaisuus tuoda yhteisö yhteen ja nauttia joulun ajasta yhdessä.