YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

2.9.2024 klo 10:22
Uutinen

Janne Lintukorpi ehdolle Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

Tammelalainen rakennusrestaurointialan yrittäjä Janne Lintukorpi asettuu ehdolla Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi.

Hämeen Yrittäjät esittää aluejärjestönsä puheenjohtajaa Janne Lintukorpea Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi.

 Olemme enemmän kuin ylpeitä asettaessamme Jannen ehdolle Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi. Janne hoitaa tehtäviään suurella sydämellä, rakkaudesta lajiin, Hämeen Yrittäjien varapuheenjohtaja Jarmo Laukkanen iloitsee.

Janne Lintukorpi on neljännen polven yrittäjä ja kolmannen polven yrittäjäjärjestöaktiivi. Lintukorpi on toiminut 18 vuotta rakennusrestaurointialalla, erikoisalanaan rakennus- ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden puurakennusten restaurointi.

 Olen kiitollinen Hämeen Yrittäjille mahdollisuudesta asettua ehdolle varapuheenjohtajaksi. Yrittäjien ja yrittäjäjärjestön asiat ovat lähellä sydäntäni ja haluan päästä kehittämään järjestöä sekä saada käsityöläisten ja pienyrittäjän äänen paremmin kuuluviin valtakunnan tason pöytiin, Janne Lintukorpi kertoo.

Lintukorvella on useamman vuoden kokemus toimimisesta niin aluejärjestön hallituksessa kuin paikallisyhdistyksessään, Tammelan Yrittäjissä. Lintukorpi on peräänkuuluttanut yrittäjäjärjestön yhtenäisyyttä sekä jäsenpitävyyden paranemista koko tänä aikana.

 Varapuheenjohtajana haluan olla kääntämässä järjestön jäsenkehitystä positiivisempaan suuntaan ja pitää huolen, että jokainen yrittäjä tuntisi Suomen Yrittäjät omakseen. Lisäksi haluaisin parantaa mm. aluejärjestöjen yhteistyötä kehitettävän laajempiin kokonaisuuksiin. Tärkeimpänä kuitenkin halun parantaa yrittäjyyden mielikuvaa yhteiskunnassa, Janne Lintukorpi avaa teemojaan.

Lisätietoja:

puheenjohtaja / varapuheenjohtajaehdokas Janne Lintukorpi, 040 5949 300, janne.lintukorpi@yrittajat.fi

Hämeen Yrittäjien varapuheenjohtaja Jarmo Laukkanen, 0400 480 225