6.7.2023 klo 14:21
Uutinen

Jäsenpalvelulla jäsentyytyväisyys nousuun

Hämeen Yrittäjät on avannut palveluasiantuntijan rekrytoinnin. Etsittävä työntekijä saa suuret ja tärkeät saappaat täytettäväksi tehtävän keskittyessä jäsenpalveluun.

Hämeen Yrittäjät on avannut palveluasiantuntijan rekrytoinnin heinäkuun alussa. Tavoitteena on kehittää yrittäjäjärjestön jäsenpalvelua sekä jäsentyytyväisyyttä.

– Etsimme ulospäinsuuntautunutta tyyppiä, jolla on malttia ja sydäntä kuunnella, opastaa ja ohjata oikeaan suuntaan ja jolla on asenne kohdallaan, palvelupäällikkö Pauliina Kostiainen kertoo.

Rekrytoitavan henkilön tärkeimmät työtehtävät ovat jäsenten kontaktointia puhelimitse ja muita jälkimarkkinoinnin tehtäviä. Lisäksi palveluasiantuntija pääsee osallistumaan tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Työtehtävä on yrittäjissä uusi ja uuden opettelua tehdään yhdessä hyvällä yhteistyöllä.

– työskentely yrittäjäjärjestössä on varsinainen näköalapaikka suomalaiseen yrittäjäkenttään. Meillä pääset tapaamaan satoja yrittäjiä ja kuulemaan heidän mielenkiintoisia tarinoitaan ja tekemään töitä tärkeän asian puolesta, Pauliina Kostiainen jatkaa.

Palveluasiantuntijan työtehtävä on haussa 6.8. saakka. Hakemuksia otetaan vastaan sähköpostitse.

Lue lisää työtehtävästä