Kuvassa Jyväskylän Yrittäjien hallituksen väkeä esittelemässä uusia brändituotteita
Kuva: Petri Voudinmäki/Studio Woudin
25.6.2024 klo 10:12
Uutinen

Jyväskylän Yrittäjien brändiuudistus

Hallitus on työstänyt uutta brändiä koko kevään ajan, joka julkistettiin leikkimielisen fashion shown kautta Yrittäjäristeilyllä 14.6. Risteily sai pääosin hyvää palautetta ja tunnelmaa kehuttiin hyväksi, kuten tässä esimerkkipalautteessa: “Kaikki sujui hyvin, ruoka ja musiikki olivat erinomaisia ja ilta oli kaikkinensa todella mukava! Sai verkostoitua ja tutustua uusiin ihmisiin! Kiitos mahtavista kesäjuhlista!”

Luottokuvaajamme Petri Voudinmäki tallensi risteilyn tunnelmia kuvin, jotka on ladattavissa täällä:

Kuvia käytettäessä on mainittava Petri Voudinmäki/Studio Woudin

Jyväskylän Yrittäjät ovat lähteneet uudistuksen tielle. Olemme uudistaneet paitsi toimintaa, myös visuaalista ilmettämme. Jyväskylän Yrittäjät arvoiksi on määritelty yhteisöllisyys, välittäminen ja vaikuttaminen. Missionamme on olla Suomen valovoimaisin yrittäjäyhteisö, joka puhaltaa yhteen hiileen. Jyväskylä on valon kaupunki ja me Jyväskylän Yrittäjät haluamme olla valonkantajia ja suunnannäyttäjiä.

Valo on ensimmäinen muoto, joka edeltää kaikkea olemassaoloa. Pimeässä katse tavoittelee valonlähdettä kaiken muun hävittyä. Vaikka ihminen olisi sokea, hän silti tarvitsee valoa.Valo symboloi toivoa ja uskoa tulevaisuuteen. Valo kokoaa siinä olevat yhteiseen kokemukseen.

Uudistuneessa Jyväskylän Yrittäjät Valokeilassa -uutiskirjeessä tunnisteena toimii tulenliekki. Jyväskylän Yrittäjien uusi slogan on: Elä. Yritä. Tulta monille!

Tuli sekä valaisee että lämmittää. Ihmiset ovat kautta aikojen kerääntyneet tulen ympärille kertomaan tarinoita, laulamaan lauluja ja välittämään tietoa sukupolvelta toiselle. On sanottu, että juuri taito käyttää tulta erottaa ihmisen muista luontokappaleista. Tuli kuvastaa myös yrittäjyyden ja tekemisen paloa, intohimoa omaan tekemiseen. Tulisieluisina yrittäjinä olemme helposti syttyviä ideoille, olemme ennakkoluulottomia ja rohkeita.

Visuaalisessa ilmeessä on myös vahva, joskin hieman huumorilla lisätty elementti vapaudenpatsas, joka pidetään oikeuden, vapauden ja demokratian symbolina. Jyväskylän yrittäjien sankariviitassa Vapaudenpatsas kuvastaa yrittäjyyden vapautta ja voimaa.

Ilmeen vahvistamiseksi olemme teetättäneet hallituksen jäsenille brändituotteita, joita käytämme erilaisissa edustustilaisuuksissa ja tapahtumissa. Tuotteilla vahvistamme brändin näkyvyyttä visuaalisin keinoin. Tuotteet herättivät hallituksenkin yllätykseksi kiinnostusta ja osa kysyi saisiko tuotteita, erityisesti edellä mainittua sankariviittaa, ostaa jostakin. Palaamme tähän syksyn aikana ja tiedotamme asiasta pian lisää.

Roll-up

Huivi

Tarra