Mies käärii hihat
4.11.2022 klo 09:58
Uutinen

Jyväskylän Yrittäjien hallitukseen ehdolle asettuneet

Jyväskylän Yrittäjien syyskokous valitsee 16.11.2022 uusia hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Tutustu tällä hetkellä ehdolle asettuneisiin.

Jyväskylän Yrittäjien hallitus on näköalapaikka Keski-Suomen suurimman paikallisyhdistyksen toimintaan. Lähde mukaan tekemään työtä yrittäjyyden puolesta! Voit asettua ehdolle ennakkoon tai kokouksessa. Alla listattuna ehdolle tähän mennessä asettuneet. Ohjeet ehdolle asettumiseen löydät sivun lopusta.

Ehdokkaat on esitelty sivulla satunnaisessa järjestyksessä. Jokainen ehdokas on vastannut kolmeen kysymykseen:

Millä alalla työskentelet ja mitä toisit mukanasi Jyväskylän Yrittäjiin hallitukseen? Mikä ensisijaisesti kiinnostaa sinua hallitustyöskentelyssä? Mitkä yrittäjyyden teemat ovat sinulle tärkeitä ja miten haluaisit kehittää yrittäjyyttä Keski-Suomessa?

Ehdokkaat esittäytyvät vielä kokouksessa ennen äänestystä.

Hallitukseen ehdolle asettuneet

Anu Laasanen

  1. Olen henkilöstöpalvelualan yrityksen Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy:n toimitusjohtaja. Työllistämistyötä olen tehnyt vuodesta 2003 alkaen. Noin 15 vuotta julkisella puolella ja vuodesta 2017 yrittäjänä. Minulla on laajat verkostot niin julkisella kuin yksityisellä puolella.
  2. Vaikuttaminen ja vuorovaikutus sekä päättäjien että virkamiestasolla on kiinnostanut minua aina. Uskon, että hyvällä ja rakenteellisella vaikuttamistyöllä voimme muuttaa Jyväskylän vieläkin yrittäjäystävällisemmäksi ja houkuttelevammaksi paikkakunnaksi.
  3. Olen kiinnostunut kaikesta mikä edistää yrittäjyyttä ja yrittämistä. Toivon, että Jyväskylässä kaikilla yrittäjillä on hyvä olla ja elää, sekä hyvät edellytykset yrittää. Toivon, että yhteistyö päättäjien ja virkamiesten kanssa sujuu luontevasti ja yhteisymmärryksessä. Mitä enemmän on yrityksiä ja mitä paremmin yrittäjät voivat, sitä paremmin kunta ja kaikki kuntalaiset voivat. Ollaanhan täällä kaikki samassa veneessä!

Aleksi Ihalainen

  1. Freelancer myyjänä toimin yritykseni kautta sekä teen sijoituksia yhtiön kautta kiinteistöihin.
  2. Sidosryhmät
  3. Kuinka luoda kannattavampaa liiketoimintaa heti yrityksen aloitettua. Liian paljon näkee, että kokeillaan yrittäjyyttä ilman että siitä koskaan tulee kannattavaa. Sekä haluan kannustaa ostamaan toisilta osaajilta ja lopettaa itse sinnepäin tekemisen.

Solja Lehtimäki

  1. Metalliteollisuus

-Nuorekasta ja uudistavaa otetta yrittämisen edellytysten parantamiseen
-Vähemmän puhetta, enemmän tekoja
-Laaja-alaista osaamista yrittäjän arjesta
-Halu kehittyä ja vielä samalla asioita eteenpäin
-Markkinointiosaamista
-Näkemystä yhteiskunnallisista asioista suhteessa yrittämiseen
-Luontainen organisoija
-Hyvät yhteistyökykytaidot
-Olen Suomen Yrittäjien elinkeinopolitiikanvaltuustossa Keski-Suomen edustaja

2. Vaikuttaminen ja yrittämisen edellytysten parantaminen, poliittisiin päätöksiin vaikuttaminen.

3.
-Kaupungin (virkamiesten) ja Yrittäjien yhteistyön tiivistämistä ja yhteisteisten tavoitteiden eteen –konkreettisempi toimia.
-Haluan tehdä Jyväskylästä Suomen parhaan kaupungin yrittää sekä nostaa Keski-Suomen vireyttä ja yrittäjäystävällisyyttä!
-Nostaa yrittäjäjärjestön houkuttelevuutta ja kartoittaa millaista tukea yrittäjät odottavat järjestöltä.
-Nostaa johtajuus teemaksi. Yrittäjät ovat monesti yksinäisiä ja johtaminen on raskasta työtä, joka vaatii paljon sparrausta.
-Parempi johtaminen luo ammatillista itsevarmuutta ja tukee onnistumista, tuo hyvinvointia yrittäjän arkeen ja auttaa viemään liiketoimintaa eteenpäin. Tätä kautta hyvä johtajuus luo elinvoimaisen työlllistävän yrityksen.

Heikki Heinikainen

  1. Toimin talotekniika, sekä remontointi alalla. Minulla on myös valmennuskokemusta urheilusta sekä liiketoiminnasta.
  2. Vaikuttaminen, haluaisin olla mukana jyväskylän alueen yhteinäisen tapahtumakalenterin kehityksessä. Sekä löytää tapoja missä työelämän ihmiset saisi työskentelemään koulujen kanssa helpommin.
  3. Ei kannata perustaa yritystä vain yrittäminen takia.

Ville Ettala

  1. Työskentelen Merkintäalalla. Laiteintegraatioiden ja olemassa olevien järjestelmien tehostamisessa. Minulla on pitkä kokemus painoalalta ja ratkaisujen etsimisestä. Toisin hallitukseen kokemusta tuotteiden merkinnöistä, tuotteiden seuraamisesta sekä tuoteväärennösten estämisestä. Paljon ajatuksia, näkemyksiä ja mielipiteitä.
  2. Vaikuttaminen ja sidosryhmäyhteistyö.
  3. Teollisuuden kilpailukyvyn tehostaminen, ulkomaan kauppa sekä yhteen hiileen puhaltaminen.

Reijo Kujala

  1. Työskentelen kiinteistöpalvelutuotannossa sekä yrityksen hallituksen puheenjohtajana. Toisin pitkäaikaisen kokemuksen alalta sekä toisin myös keskisuuren yrityksen näkökulman järjestöön. Järjestökokemusta on myös eri aloilta.
  2. Olen tottunut tarvittaessa ottamaan vastuuta monialaisesti. Nyt olen ollut hallituksessa tapahtumatyöryhmässä.
  3. Keskeistä on luoda hyvät suhteet kaupunkivaikuttamisessa kuntaviranomaisten ja päättäjien kanssa. Toisekseen on tarvetta kasvattaa yhteistyötä ja verkostoitumista yrittäjien keskuudessa. Edunvalvonnalla huolehditaan, että yritykset ovat yhä menestyvämpiä.

Suvi Hulkkonen

  1. Toimin hallintojohtajana/yrittäjänä Hulkkonen Consulting Oyssä, yrittäjäurani on kestänyt 20 vuotta. Toimin myös Suomen Yritysmyynti Oy:ssä yritysvälittäjänä. Toisin mukana pitkän kokemuksen yrittäjyydestä ja yrittäjien palvelemisesta.
  2. Vaikuttaminen ja sidosryhmäyhteistyö
  3. Yrittäjien jaksaminen, yrittäjänä toimimisen edellytysten parantaminen. Tiedän mitä haasteita yrittäjä kohtaa.

Haluatko ehdolle hallitukseen?