Kansanedustajat saivat omat nimikkoyrittäjänsä

Keski-Suomen Yrittäjät on nimennyt kaikille keskisuomalaisille kansanedustajille oman nimikkoyrittäjän, joka auttaa, kun kansanedustaja tarvitsee tietoa yrittäjyydestä. Yrittäjyyden merkitys korostuu tulevalla vaalikaudella, sillä Suomi tarvitsee kasvua, joka syntyy yrittäjyydestä ja yksityisissä yrityksissä. Nimikkoyrittäjätoiminta tukee kansanedustajan työtä.

– Nimikkoyrittäjäverkoston kautta välitämme päättäjille tietoa yrittäjyydestä ja päätösten vaikutuksista jokapäiväiseen yrityksen pyörittämiseen. Nimikkoyrittäjän tehtävänä on antaa kansanedustajalle tietoa yrittäjän arjesta ja kertoa, mitä yrittäjyyden edistämiseksi kannattaisi tehdä, kertoo Keski-Suomen yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski.

Osana Suomen Yrittäjien ja sen aluejärjestöjen vaikuttamistyötä ja yhteydenpitoa päättäjiin on kaikille kansanedustajille nimetty vuodesta 2015 alkaen omat nimikkoyrittäjät. Nimikkoyrittäjätoiminnan tarkoituksena on, että kansanedustaja saa yrittäjästä luottokontaktin ja luontevan yhteyden yrittäjyyden ytimeen. Nimikkoyrittäjätoiminta on osoittautunut toimivaksi tavaksi välittää tietoa arjesta päätöksentekoon.

–  On tärkeää, että yrittäjien ääni tulee kuulluksi suoraan kansanedustajille ja edustajilla on tietoa päätösten käytännön vaikutuksista yritysten toimintaan. Myös meille on päin tärkeää tuoda tietoa päätöksenteon arjesta ja taustoista Arkadianmäellä. Teemme samalla myös yhteistä työtä Keski-Suomen elinvoiman eteen, painottaa Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jari-Pekka Koponen.

Keski-Suomen kansanedustajat ja heidän nimikkoyrittäjänsä:

Bella Forsgrén – Emilia Koikkalainen, Koskenpään Huopatehdas Oy, Keurusseudun Yrittäjät

Kaisa Garedew – Jari-Pekka Koponen, Jari-Pekka Oy, Hankasalmen Yrittäjät

Petri Honkonen – Katja Valkola, KMIV Oy, Saarijärven Yrittäjät

Tomi Immonen – Jussi Kangas, Sähkötyö J. Kangas Ky, Äänekosken Yrittäjät

Anne Kalmari – Jaakko Uusisalo, Korjaamo J.A. Uusisalo, Kyyjärven Yrittäjät

Jani Kokko – Johanna Soilu, Fashion Unit Oy, Jyväskylän Yrittäjät

Riitta Mäkinen – Päivi Leminen, Fysiopaja Päivi Leminen, Jyvässeudun Yrittäjät

Piritta Rantanen – Pasi Pohjoismäki, Zaner Arkkitehdit Oy, Jämsän Yrittäjät

Ville Väyrynen – Jari Parkkisenniemi, Aprender Oy, Jyväskylän Yrittäjät

Sinuhe Wallinheimo – Kimmo Valkeinen, Valwood Oy, Karstulan Yrittäjät

Lisätiedot: Sanna-Mari Jyräkoski, sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi, p. 050 563 7780