YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

31.5.2024 klo 16:54
Uutinen

Kati Almgren aluejärjestön uudeksi puheenjohtajaksi

Kymen Yrittäjien kevätkokous valitsi perjantaina 31.5.2024 Kati Almgrenin Pyhtään Yrittäjistä aluejärjestön puheenjohtajaksi syyskokoukseen 2024 asti. Almgren on toiminut yrittäjänä jo parikymmentä vuotta Almgren Group Ky:ssä; hänellä on vuonna 2006 perustettu parturi-kampaamo HairSmile Pyhtäällä. Kymen Yrittäjien hallituksessa hän aloitti vuoden 2024 alussa.

Kati Almgren on toiminut useissa eri yhdistyksissä vuosien varrella. Hänet tunnetaan aktiivisena vaikuttajana ja verkostoitujana. Pyhtään Yrittäjien hallituksessa Almgren on toiminut viisi vuotta hallituksen jäsenenä ja 1.1.2024 alkaen myös puheenjohtajana. Vaikka hän on tuore kasvo aluejärjestön hallituksessa, on hänellä vahva halu tarttua puheenjohtajuuteen ja tehdä töitä koko Kymenlaakson pk-yritysten ja niiden synnyttämän elinvoiman eteen.

– Olen uusi Kymen Yrittäjien hallituksessa, joten näen tässä loistavan tilaisuuden rakentaa parempaa ja avoimempaa yhdistystoimintaa sekä edunvalvontaa koko Kymenlaaksossa. Kymen Yrittäjien toiminnassa pidän keskeisenä kasvollista, aidosti pk-yritysten edellytyksiä parantavaa toimintaa. Toimintamme keskiössä ovat jäsenet ja heidän äänensä haluan tuoda esiin, jotta voimme luoda parhaan mahdollisen jäsenkokemuksen jäsenyrittäjillemme, tuore puheenjohtaja Kati Almgren summaa.

– Tärkeä tehtävämme on palauttaa alueen yrittäjien luottamus toimintaamme. Kevään aikana on saatu jo paljon asioita edistettyä ja tästä eteenpäinkin jatketaan työtä hyvän jäsenpalvelun, positiivisen vaikuttamistyön ja kymenlaaksolaisen yrittäjähengen puolesta, tuumaa aluejohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo.

Kymen Yrittäjien kevätkokous ei myöntänyt vastuuvapautta vuonna 2023 toimineille aluejohtajalle eikä puheenjohtajalle. Kymen Yrittäjien hallitus jatkaa asian käsittelyä tulevissa kokouksissaan.

Lisätietoja:
puheenjohtaja Kati Almgren, Kymen Yrittäjät, p. 045 121 3221
aluejohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo, Kymen Yrittäjät, p. 0400 854 995