20.2.2023 klo 09:15
Uutinen

Kaupallinen yhteistyö: Epassi Suomen Yrittäjien kumppaniksi työsuhde-eduissa – Mobiilipalvelulla yrittäjä huolehtii hyvinvoinnista ja saa verohyötyä

Työsuhde-etujen Pohjoismaiden markkinajohtaja Epassi ja Suomen Yrittäjät ry ovat aloittaneet yhteistyön. Tahot pyrkivät yhdessä edistämään suomalaisten yrittäjien ja heidän työntekijöidensä hyvinvointia, joka on heikentynyt viime vuosina merkittävästi. Yhteistyön ansiosta yrittäjät voivat huolehtia omasta ja työntekijöidensä jaksamisesta ja hyötyä siitä samalla taloudellisesti.

Suomen Yrittäjät on valinnut Epassin valtakunnalliseksi yhteistyökumppanikseen työsuhde-eduissa. Epassin mobiilipalvelu oli luonteva valinta, sillä suomalaiset ovat tottuneet Epassin kaltaisiin mobiilipalveluihin. Etujen digitaalisuus tekee myös niiden hallinnoinnista yrittäjälle helppoa.

Yhteistyö tarjoaa Suomen Yrittäjien 115 000 jäsenyritykselle helpon tavan huolehtia hyvinvoinnista helppokäyttöisellä mobiilipalvelulla, jolla yrittäjä voi tarjota itselleen ja työntekijöilleen lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi-, polkupyörä- ja työmatkaetuja.

Näitä verovapaita etuja hyödyntämällä yrittäjät paitsi huolehtivat omasta hyvinvoinnistaan, myös hyötyvät taloudellisesti.

Työsuhde-eduilla hyvinvointia ja verohyötyjä kaikenkokoisille yrityksille

– Noin kolmannes yrittäjistä tekee yli 50-tuntisia viikkoja säännöllisesti. Pitkien työviikkojen takia yrittäjät eivät välttämättä ehdi kiinnittää riittävästi huomiota omaan hyvinvointiinsa. Yhteistyömme Epassin kanssa tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille ja myös yksinyrittäjille helpon tavan parantaa omaa ja työntekijöiden työhyvinvointia. Ottamalla käyttöön Epassin mobiilipalvelun työsuhde-eduille yrittäjä voi lisäksi hyödyntää luontoisetujen verovähennysmahdollisuutta ja helpottaa luontoisetujen hallinnointia, sanoo Karri Ruuskanen Suomen Yrittäjistä.

Luontoiseduista syntyy verohyötyä sekä yrittäjille että palkansaajille. Edellytyksenä luontoisetujen hyödyntämiselle on, että edunsaajalle maksetaan rahapalkkaa. Etu sopii siten kaikenkokoisille yrityksille toiminimiyrittäjiä lukuun ottamatta.

– Epassin toiminnan tärkeimpiin tavoitteisiin kuuluu suomalaisten työikäisten hyvinvoinnin edistäminen. Olemme innoissamme päästessämme toteuttamaan tätä periaatetta Suomen Yrittäjien kanssa. On hienoa, että voimme nyt säästää yrittäjille selvää rahaa ja tarjota heille verohyötyä samalla, kun yrittäjä ja työntekijät parantavat omaa hyvinvointiaan ja työssä jaksamistaan, sanoo Epassin Suomen maajohtaja Niklas Löfgren.

Ota Epassin työsuhde-edut käyttöön -15 % jäsenetuhintaan

Epassi tarjoaa Epassi Plus-palvelun sekä työsuhdepyörä -palvelun Suomen Yrittäjien jäsenille -15 % jäsenetuhintaan. Epassin käytön voi aloittaa joustavasti mihin aikaan vuotta tahansa.

Epassin käyttöönotto pähkinänkuoressa:

  1. Kirjaudu Suomen Yrittäjien jäsenpalveluun ja etsi Epassin kumppanikoodi.
  2. Täytä palvelusopimuspyyntö Epassin nettisivuilla. Muista käyttää kumppanikoodia, jotta saat jäsenetualennuksen.
  3. Allekirjoita palvelusopimus.
  4. Epassi kartoittaa yrityksenne tiedot ja viimeistelee tilauksen.
  5. Epassi otetaan käyttöön yrityksessänne.

Tutustu Epassiin >

Epassi Finland Oy

Vuonna 2007 Helsingissä perustettu Epassin on henkilöstöetujen markkinajohtaja Pohjoismaissa. Epassin ainutlaatuisilla mobiilimaksuratkaisuilla voidaan edistää terveyttä ja hyvinvointia yhdellä käyttäjäystävällisellä palvelulla. Epassi Group palvelee tänä päivänä lähes 2 miljoonaa käyttäjää, 10 000 työnantajaa ja 50 000 palveluntarjoajaa. Epassi on Pohjoismaiden johtava fintech-alan yritys, jonka Financial Times palkitsi yhtenä Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä vuonna 2021.