YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

9.10.2024 klo 08:10
Uutinen

Kaupallinen yhteistyö: Mobal ja Yrittäjät auttavat yhdessä yrittäjiä menestymään verkossa

Suomalaisten yritysten näkyvyys verkossa on yhä tärkeämpää digitaalisessa maailmassa. Mobal ja Suomen Yrittäjät tarjoavat yrittäjille tehokkaita työkaluja hakukonenäkyvyyden ja karttapalveluiden hallintaan.

Mobalin ja Yrittäjien yhteistyön tavoitteena on auttaa erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan läsnäoloaan verkossa ja houkuttelemaan asiakkaita fyysisiin toimipisteisiinsä.

Yhteistyön keskeiset hyödyt

Mobal tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille alennettuun hintaan pääsyn monipuolisiin paikallisen markkinoinnin työkaluihin, jotka tekevät digitaalisen läsnäolon hallinnasta helppoa. Näihin kuuluvat arvostelujen hallintaratkaisut, tekoälyä hyödyntävä paikallismarkkinointialusta, jonka avulla on helppo varmistaa oikeat aukioloajat ja edustavan näkyvyyden, joka auttaa yrityksiä erottumaan edukseen verkossa. Yrittäjät saavat myös koulutusresursseja ja asiantuntijakonsultaatiota veloituksetta, mikä auttaa maksimoimaan työkalujen hyödyt.

Mitä tämä tarkoittaa yrittäjille?

Uusi kumppanuus tarjoaa yrittäjille konkreettisia etuja kuten näkyvyyden parantamisen verkossa, mikä on kriittistä asiakasvirran kasvattamisessa ja yrityksen kilpailukyvyn vahvistamisessa. Lisäksi Yrittäjien jäsenet voivat hyödyntää erityistarjouksia Mobalin palveluista, mikä tekee paikallismarkkinoinnista entistäkin helpompaa ja saavutettavampaa.

Miten otsikko tukee yrittäjien kasvua?

Mobalin myyntipäällikkö Emil Oittinen kommentoi kumppanuutta innostuneena.

– Olemme ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä Yrittäjien kanssa. Tämä on hieno mahdollisuus tukea suomalaisia yrittäjiä ja auttaa heitä hyödyntämään digitaalista näkyvyyttä liiketoiminnan kasvun vauhdittamiseksi.

Yhteistyö on linjassa molempien toimijoiden yhteisen mission kanssa: tukea yrittäjien menestystä ja luoda edellytykset kestävälle liiketoiminnan kasvulle. Mobalin asiantuntemus ja teknologinen innovointi yhdistettynä Yrittäjien laajaan jäsenverkostoon tarjoavat suomalaisille yrittäjille tehokkaan työkalupakin menestyksen saavuttamiseksi.