Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

3.9.2024 klo 17:21
Uutinen

Kaupallinen yhteistyö: Nets ja Suomen Yrittäjät helpottavat yrittäjien arkea

Toimiva maksuliikenne on elintärkeä osa yrittäjän arkea. Se varmistaa liiketoiminnan pyörimisen saumattomasti ja samalla pitää asiakaskokemuksen korkeatasoisena.

Suomen Yrittäjät ja Nets ovat aloittaneet yhteistyön, joka mullistaa suomalaisten pienyrittäjien maksuliikenteen. Nämä maksuratkaisut eivät ainoastaan ole talousmielessä hyvä valinta, vaan tarjoavat myös joustavuutta, tehokkuutta ja mielenrauhaa. Nyt yrittäjät voivat keskittyä olennaiseen – liiketoiminnan pyörittämiseen.

Helppoutta ja tehokkuutta arkeen

Netsin maksuratkaisut tekevät yrittäjän päivistä vaivattomampia. Yrittäjälle selkeää kustannustehokkuutta tuovat alennetut korttimaksujen provisiot ja edulliset maksupääteet. Nopeat ja turvalliset maksutapahtumat pitävät kassavirran tasaisena ja ennustettavana, mikä vähentää stressiä ja hallinnollista taakkaa.

SoftPay – Maksamisen uusi aikakausi

SoftPay-sovellus muuttaa Android-laitteen maksupäätteeksi, mikä tarjoaa valtavasti joustavuutta erityisesti liikkuville tai kausiyrittäjille. Esimerkiksi remonttipalveluja tarjoava yrittäjä voi nyt vastaanottaa korttimaksun suoraan asiakkaalta työn valmistuttua. Tämä parantaa kassavirtaa ja asiakaskokemusta. Korttimaksaminen laskun sijaan on turvallisempaa, vähentää yrittäjän kuluja ja hallinnollisia tarpeita.

Toimiva maksuliikenne

Netsin ja Suomen Yrittäjien yhteistyö tarjoaa ratkaisuja, jotka tekevät yrittäjän arjesta ennakoitavampaa ja sujuvampaa. Toimiva maksuliikenne vapauttaa yrittäjän keskittymään yrityksen kasvattamiseen ja asiakkaiden palvelemiseen.

Nyt on aika ottaa askel kohti tehokkaampaa ja stressittömämpää maksamista. Tutustu Netsin tarjoamiin jäsenetuihin ja anna yrityksesi maksuliikenteelle vaivattomampi suunta!