10.10.2023 klo 13:12
Uutinen

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Yrittäjien jäsenille Kasvurahoituksen laskurahoitus ja luottolimiitti jäsenetuhintaan

Suuri osa suomalaisyrityksistä joutuu hyväksymään pidempiä maksuehtoja tai suurempia riskejä asiakkaan taloudellisesta tilasta kuin mihin olisivat valmiita. Kasvurahoitus tarjoaa helpotusta näihin haasteisiin ja yritysten toistuviin rahoitustarpeisiin nyt tavanomaista paremmilla ehdoilla.

Suomen Yrittäjät on valinnut Kasvurahoituksen valtakunnalliseksi jäsenetukumppanikseen.

Suomen Yrittäjien jäsenyritys voi nyt ottaa helposti ja edullisesti käyttöönsä laskurahoituksen ja palveluun sisältyvän luottovakuutuksen, jonka avulla yritys saa myyntilaskuista rahat käyttöönsä heti ja ilman riskiä asiakkaan taloudellisesta tilanteesta.

Laskurahoituspalvelun avaaminen on maksutonta, ja yritykset voivat vapaasti valita, mitkä laskunsa haluavat rahoittaa – kaikkia laskuja ei tarvitse rahoittaa tai laskuttaa palvelun kautta.

Laskurahoituksen laskukohtaiseen kertamaksuun sisältyy aina vakuutusyhtiön myöntämä luottovakuutus, joka suojaa myyntisaatavaa riskeiltä kuten asiakkaan maksukyvyttömyydeltä, yrityssaneeraukselta tai konkurssilta. Luottovakuutus antaa yrittäjälle mahdollisuuden keskittyä liiketoiminnan pyörittämiseen tietäen, että riskit ovat asiakkaan maksukyvyttömyyden osalta suojattuna. Kaikki saatavan vakuuttamiseen liittyvät toimet hoidetaan Kasvurahoituksen toimesta.

Luottolimiitin avulla Suomen Yrittäjien jäsenyritys voi rahoittaa toistuvia rahoitustarpeita aiempaa edullisemmin sekä varautua odottamattomiin menoihin ja tärkeisiin investointeihin maksutta.

Luottolimiitti voidaan avata toiminnan taustalle täysin maksutta. Jos tuotannon kannalta elintärkeä laite hajoaa tai äkilliset menot yllättävät, tarvittava summa voidaan nostaa yrityksen tilille vain napin painalluksella, ilman erillisiä yhteydenottoja.

Hyödynnä Yrittäjien jäsenedut

Laskurahoituspalvelu ilman 10 euron laskukohtaista käsittelymaksua. Rahoitettavien laskujen määrästä riippuen etu voi merkitä yritykselle jopa satojen eurojen säästöjä vuodessa.

Hyödynnä jäsenetu valitsemalla Suomen Yrittäjien jäsenyys tarjouspyyntölomakkeen yhteydessä –> Hyödynnä laskurahoituksen jäsenetu

Luottolimiitti ilman 10 euron kuukausittaista tilinhoitomaksua.

Hyödynnä jäsenetu syöttämällä koodi SY2023 Kasvurahoituksen kampanjakoodi-kenttään –> Hyödynnä luottolimiitin jäsenetu

Tutustu Kasvurahoituksen rahoitusratkaisuihin täällä.

Yritysrahoitus luotettavalta kumppanilta

Kasvurahoitus on kumppani, johon yrittäjä uskaltaa turvautua pienellä kynnyksellä, kun äkilliset kustannukset yllättävät tai yritys haluaa kasvattaa liiketoimintaansa nopeasti. Kasvurahoitus ja Suomen Yrittäjät jakavat yhteisen arvopohjan, johon kuuluu läpinäkyvyys ja rehellinen toiminta, joten yrittäjät voivat luottaa siihen, että Kasvurahoituksen rahoitusratkaisut ja niiden hinnoittelu ovat selkeitä ja avoimia.

Valtakunnallisen kumppanuuden ja jäsenedun lisäksi Kasvurahoitus on Suomen Yrittäjien yhteistyökumppani myös Yksinyrittäjäpäivillä 10.11.2023.