YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kuljetus- ja kunnossapitoalan yritys TuoaXin yrittäjä Markus Tuominen on ollut tyytyväinen Kasvurahoituksen palveluun.
30.9.2024 klo 07:00
Uutinen

Kaupallinen yhteistyö: Tehoa kassavirtaan laskurahoituksella – TuoaX luottaa Kasvurahoituksen palveluun pitkien maksuaikojen hallinnassa

Laskurahoitus on nopeasti nousemassa pk-yritysten taloudenhallinnan keskiöön tarjoten nopeaa likviditeettiä ja vähentäen taloudellisia riskejä. Se tarjoaa yritykselle välittömän pääsyn laskutettaviin varoihin, mikä varmistaa sujuvan kassavirran ja mahdollistaa nopean reagoinnin liiketoiminnan eri tarpeisiin.

Laskurahoitus tarjoaa yrityksille nopean ja vaivattoman tavan saada tarvittavat varat käyttöönsä – usein jo saman päivän aikana – ilman että heidän tarvitsee odottaa asiakkaiden maksuja eräpäiviin asti. Laskurahoituksen avulla yritys voi parantaa kassavirran sujuvuutta ilman velkaa, pelkästään nopeuttamalla yritykselle kuuluvien saamisten kotiuttamista. Tämä on erityisen hyödyllistä yrityksille, joilla on pitkiä maksuaikoja tai kausittaista vaihtelua.

TuoaX löysi Kasvurahoituksen laskurahoituksesta ratkaisun pitkiin maksuaikoihin

TuoaX on Orimattilassa toimiva kuljetus- ja kunnossapitoalan yritys, joka on kasvanut nopeasti, mutta suurten asiakkaiden kuten pörssiyhtiöiden kanssa työskentely tuo mukanaan omat haasteensa. Kassavirran hallinta käy vaikeaksi, kun maksuehdot pitkittyvät jopa 60 päivään samalla kun palkat ja polttoainekulut on katettava kahden viikon välein.

Tämä tarkoittaa, että TuoaX joutuu kattamaan useita merkittäviä kuluja omasta kassastaan ennen kuin asiakkaiden maksut saapuvat. Laskurahoituspalvelu on suunniteltu muun muassa tällaisia tilanteita varten.

Kasvurahoituksen laskurahoituspalvelu – joustavuutta ja turvaa

TuoaX käyttää Kasvurahoituksen laskurahoitusta joustavasti rahoittaen muutamia laskuja kuukaudessa juuri silloin kun tarvetta on. Joustavuus onkin yksi palvelun parhaista ominaisuuksista – yritys voi avata laskurahoituspalvelun maksutta ja rahoittaa yksittäisiä laskuja tarpeensa mukaan ilman pitkäaikaisia sitoumuksia.

Lisäksi Kasvurahoituksen laskurahoituspalveluun sisältyy aina luottovakuutus. Se suojaa yritystä taloudellisilta menetyksiltä, jos laskun maksaja ajautuu maksukyvyttömäksi.

Kasvurahoitus panostaa vahvasti myös asiakaspalveluun, tarjoten yrittäjille jatkuvaa tukea ja asiantuntemusta rahoituksiin liittyvissä kysymyksissä.

TuoaXin yrittäjä Markus Tuominen korostaa asiakaspalvelun merkitystä kokemuksessaan.

– Palvelu on todella ystävällistä, ja kommunikointi Kasvurahoituksen kanssa jättää aina hyvän fiiliksen. Vaikka kaikki palvelut ovat luonnollisesti maksullisia, sen mielellään maksaa näin sujuvasta palvelusta. Tunnen olevani kuin viiden tähden hotellin asiakas – kaikki toimii sujuvasti ja nopeasti.

– Kasvurahoituksesta jäi heti alussa hyvä fiilis. Laitoin ensimmäisen hakemuksen verkkosivujen kautta, ja vastaus tuli nopeasti – rahat saatiin tilille jo seuraavana päivänä. Siitä alkaen on ollut luotettava kuva Kasvurahoituksesta. Arvostan nopeaa palvelua, sillä kun asiat hoituvat nopeasti, voin itse keskittyä tuottavimpaan työhöni. Tärkeää on, että monista palveluntarjoajista osaa valita luotettavan toimijan, jonka kanssa kommunikaatio toimii ja apua saa aina tarvittaessa. Kasvurahoituksen yhteistyö Suomen Yrittäjien kanssa on myös mukava lisä, sillä Suomen Yrittäjien jäsenenä saan alennusta palvelusta.

Suomen Yrittäjien jäsenenä hyödynnät laskurahoitusta etuhintaan!

Kasvurahoitus jatkaa yhteistyötä Suomen Yrittäjien kanssa ja tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille laskurahoituspalvelun etuhintaan ilman 10 euron laskukohtaista käsittelymaksua. Rahoitettavien laskujen määrästä riippuen etu voi merkitä yritykselle jopa satojen eurojen säästöjä vuodessa.

Katso ohjeet jäsenedun hyödyntämiseen ja pyydä yrityskohtainen tarjous Kasvurahoituksen verkkosivujen kautta.

Laskurahoituksella on kasvava rooli yritysten kassavirran turvaamisessa

Laskurahoitus on yleistynyt merkittävästi viime vuosina, ja tulevaisuudessa sen käyttötarkoitukset ja rooli yritysten rahaliikenteen ja reskontran hallinnassa tulevat todennäköisesti laajenemaan entistä monipuolisemmiksi.

Laskurahoitus tarjoaa yrityksille myös mahdollisuuden ulkoistaa myyntiin ja maksuaikoihin liittyviä riskejä. Tämä tarkoittaa, että yritykset voivat siirtää asiakasluottoriskin laskurahoituspalvelun tarjoajalle ja luottovakuuttajalle, ja keskittyä itse ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Laskurahoitusta voivat hyödyntää myös kansainvälisesti toimivat yritykset. Kasvurahoitus on jo nyt ottanut askeleita kansainväliseen suuntaan, rahoittaen EU- ja ETA-maihin suunnattuja laskuja ja auttaen yrittäjiä arvioimaan asiakkaita ja sopimuskumppaneita myös muissa Euroopan maissa. Tämä laajentuminen avaa yrityksille uusia mahdollisuuksia ja tarjoaa tukea kansainvälisessä liiketoiminnassa, mikä entisestään vahvistaa laskurahoituksen roolia modernissa liiketoimintaympäristössä.