9.3.2020 klo 14:16
Uutinen

Ketkä vuoden yrittäjiksi? – Ilmianna ehdokkaita voittajiksi!

Onko joku yritys vakuuttanut vaikuttavuudellaan? Ilmianna yritykset kilpailemaan vuoden tärkeimmistä yrittäjäpalkinnoista!

Suomen Yrittäjät on jakanut Valtakunnallisia yrittäjäpalkintoja yhdessä Fennian kanssa jo vuodesta 1968. Palkinnolla korostetaan oma-aloitteisten ja taloudellisten riskien ottamiseen uskaltautuvien yrittäjien merkitystä koko talouselämälle ja nostetaan yksityisen yrittäjyyden arvostusta. Vuoden 2019 Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot saivat HT Laser Oy Keski-Suomesta, Merima Oy Helsingistä, Rukakeskus Oy Koillismaalta ja Tapojärvi Oy Lapista.

Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot jaetaan Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Jyväskylässä lokakuussa.

Ketä voi ehdottaa?

Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon kriteerit:

yrityksellä on omaperäinen toiminta-ajatus tai tuoteideayrityksen toimintaa, palvelua tai tuotteita kehitetään jatkuvastiyritys on kasvu-uralla yritys on toiminnallisesta ja taloudellisesti uusiutumiskykyinen myös kansainvälisessä kilpailussayritys on merkittävä omalla toiminta- ja markkina-alueellaanyrityksen tuotanto ja henkilöstöhallinto vastaa ajan henkeä ja yhteiskunnan asettamia tavoitteitayrityksen toiminta on vakiintunutta

Näin valinta etenee

Ilmiantoja Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon voittajiksi voi tehdä 2. –27.3.2020 täällä.

Suomen Yrittäjät toimittaa ehdotukset 20 aluejärjestölleen. Ne valitsevat omilta alueiltaan ehdokkaat voittajiksi. Palkittavat valitsee Yrittäjäpalkintolautakunta, jossa on edustaja Suomen Yrittäjistä, Fenniasta, Suomalaisen Työn Liitosta ja Yksityisyrittäjäin säätiöstä.