11.1.2024 klo 10:07
Uutinen

Kiinnostaako osallistuminen Keravan Yrittäjien yhteiseen myyntitelttaan?

Ensi kesänä Keravan Kivisillassa järjestetään 26.7.-7.8.24 Uuden ajan rakentamisen festivaali, URF, joka on uudenlainen ja ainutlaatuinen kaupunkifestivaali. Tapahtuman painopisteinä ovat muun muassa kestävä rakentaminen, asuminen ja elämäntapa.

Ohjelmassa on muun muassa kestävään rakentamiseen ja elämään liittyviä huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja sekä eturivin artistien konsertteja. Tapahtuma on yleisölle päiväaikaan maksuton, perjantai- ja lauantai-iltojen konsertit ovat maksullisia. Tapahtumaan odotetaan noin 20 000 kävijää.

Keravan Yrittäjillä olisi mahdollista varata yhteisteltta paikallisten yrittäjien myyntiteltaksi. Laskutus ym. tapahtuisi suoraan kunkin yrittäjän ja URF:n välillä.

Ajatuksena olisi, saisimme keravalaisia upeita tuotteita ja palveluita esille ja että yrittäjien/yritysten olisi mahdollisuus tulla mukaan, vaikka osaksi aikaa. Voit myös varata pöydän tutun yrittäjän kanssa ja olla joko molemmat samaan aikaan paikalla tai jakaa ajan keskenänne.

Toivoisimme teidän kertovan kiinnostuksestanne osallistua Keravan Yrittäjien mahdolliseen yhteiseen myyntitelttaan. Yhteisteltta toteutuu, jos teltta saadaan täyteen paikallisia yrittäjiä koko tapahtuman ajaksi. Vastaa tästä.

Lisätietoja tarvittaessa sihteeri.kerava@yrittajat.fi.