7.6.2024 klo 18:52
Uutinen

Kirkkonummen uusi yrittäjäneuvoja – Heli Vuoksimaa

Olen Heli Vuoksimaa ja aloitin toukokuun lopulla yritysneuvojana täällä Kirkkonummella.

Olen vielä uusi Kirkkonummella, mutta yritysneuvojana olen toiminut jo 8,5 vuoden ajan sekä aloittavien yrittäjien neuvonnassa Helsingin Uusyrityskeskuksessa että viimeiset 4 vuotta yksityisessä yrityksessä konsulttina kasvavien ja kansainvälistyvien yritysten parissa. Näiden vuosien aikana olen tavannut tuhansia yrittäjiä sadoilta eri aloilta ja jokainen kohtaaminen on ollut minulle todella arvokas. Yritysneuvojan työ palkitsee jokaisena päivänä uusien asioiden oppimisen ja uusiin ihaniin ihmisiin tutustumisen myötä!

Taustaltani olen ekonomi ja olen toiminut liiketoiminnan kehitys- sekä myynti- ja markkinointitehtävissä yli 20 vuoden ajan. Uteliaana ihmisenä olen halunnut ja saanut kasvattaa osaamistani monelta eri toimialalta ja hyvin eritaustaisten ihmisten parissa toimien.

Olen innoissani päästessäni tutustumaan elinvoimaisen Kirkkonummen yrittäjiin, yrityselämään ja kaikkiin yritysrajapinnassa toimiviin sidosryhmiin! Näen roolini ennen kaikkea mahdollistajana: mitä enemmän ja paremmin tunnen kunnan yritys- ja sidosryhmäkenttää, sitä paremmin pystyn yhyttämän oikeita ihmisiä ja asioita keskenään.

Jotta osaan palvella juuri sinun yritystoimintaasi parhaiten, kerro minulle miten voin olla avuksi! Olisin kiitollinen, jos ehtisit klikkailla oheisen lyhyen kyselyn, ja erityisen ilahtunut olisin, jos voisin tulla käymään ja voisin kasvokkain kuulla millaista palvelua kaipaisit.

Toivottavasti tapaamme pian!

Linkki kyselyyn>>

Yhteystiedot:

Heli Vuoksimaa
yritysneuvoja | företagsrådgivare
040 481 7367
heli.vuoksimaa@kirkkonummi.fi
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/helivuoksimaa/