3.2.2021 klo 09:51
Uutinen

Kunnallisjohdon seminaari siirtyy lokakuulle koronan vuoksi – Kesäkuussa verkkotapahtuma

Suomen Yrittäjien Kunnallisjohdon seminaaria ei vallitsevan koronatilanteen vuoksi järjestetä 3.–4. kesäkuuta. Tapahtuma siirtyy järjestettäväksi 5.–6. lokakuuta Finlandia-talossa Helsingissä. Kesäkuussa on kuitenkin verkkotapahtuma.

Suomen Yrittäjät pahoittelee peruutusta. Tapahtumaa on odotettu. Kunnallisjohdon seminaari on viime vuosina kerännyt yhteen toistatuhatta kuntapäättäjää ja yrittäjien luottamushenkilöä.

Aikaisemmin tehdyt ilmoittautumiset ja majoitusvaraukset siirtyvät uuteen ajankohtaan sellaisinaan. Ilmoittautuneen ei siis tarvitse tehdä mitään, ellei halua muuttaa tai perua osallistumistaan sekä mahdollista majoitusvarausta. Osallistumisen voi halutessaan siirtää myös toiselle henkilölle ja nimen ehtii ilmoittamaan 31.8.2021 mennessä.

Jos tapahtumaan ilmoittautunut haluaa peruuttaa nyt voimassa olevan ilmoittautumisen, sen voi tehdä kuluitta 15.3.2021 mennessä. Samalla pitää ilmoittaa tilinumero ja viite maksupalautusta varten.

Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset on tehtävä kongressitoimisto Taviconiin sähköpostitse kunnallisjohto@tavicon.fi.

Kunnallisjohdon verkkotapahtuma 3.–4. kesäkuuta

Kunnallisjohdon seminaarin ajankohdan siirtymisestä huolimatta kuntavaikuttajat tapaavat 3.–4. kesäkuuta verkossa järjestettävässä tapahtumassa.

Kevään kuntavaaleissa valituille yrittäjävaltuutetuille järjestetään verkkotapahtuma 3.6. klo 17–20 ja erityisesti kunnan- ja kaupunginjohtajille ja keskeisille elinkeinotoimijoille 4.6. klo 9–12. Nämä tilaisuudet ovat maksuttomia.

toimitus(at)yrittajat.fi