Mari Laaksonen.
Mari Laaksonen. Kuva: Tero Takalo-Eskola
2.7.2024 klo 11:48
Uutinen

Laaksonen tavoittelee jatkoa Yrittäjien valtuuston puheenjohtajana

Helsingin Yrittäjät esittää Mari Laaksosta jatkamaan Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtajana.

Mari Laaksonen on tällä hetkellä Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtaja. Puheenjohtajuutta ennen hän oli valtuuston varapuheenjohtaja.

Laaksonen aloitti yksinyrittäjänä vuonna 1999. Nykyisin hänen puhtauspalveluyrityksensä työllistää noin 25 henkilöä. Lisäksi Laaksonen on omistajana ja osakkaana muutamassa muussa yrityksessä.

Aiemmin Yrittäjien valtuuston puheenjohtajuutta on ilmoittanut tavoittelevansa Jyrki Hakkarainen Varsinais-Suomesta. Hakkarainen on tällä hetkellä toinen yrittäjäjärjestön varapuheenjohtajista.

Liittokokous lokakuussa

Suomen Yrittäjät valitsee lokakuun liittokokouksessa Seinäjoella järjestölle puheenjohtajan lisäksi kaksi varapuheenjohtajaa ja valtuuston puheenjohtajiston seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Petri Salminen ilmoitti keväällä tavoittelevansa kolmatta kautta yrittäjäjärjestön johdossa.

Yrittäjien varapuheenjohtajakisaan ovat ilmoittautuneet mukaan Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen Anne Niemi Etelä-Pohjanmaalta, Yrittäjien toinen varapuheenjohtaja Jenni Parpala Rannikko-Pohjanmaalta ja Varsinais-Suomen aluejärjestön varapuheenjohtaja Stina Siikonen Varsinais-Suomesta.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus