Annika Kartano
4.11.2022 klo 06:57
Uutinen

Lämpimästi tervetuloa Annika!

Isokyröläislähtöinen Annika Kartano on aloittanut Vaasan Yrittäjien hallituksen sihteerinä, tapahtumatuottajana ja viestintävastaavana. Annikan toimeksianto jatkuu vuoden 2023 loppuun asti.

Kartano on toiminut vuodesta 2016 asti yksinyrittäjänä ja hänellä on laaja kokemus asiakaspalvelusta, markkinoinnista, myynnistä, sisällöntuotannosta, tapahtumien järjestämisestä sekä podcastien tuottamisesta. Verkostomainen toiminta ja erilaiset liiketoimintamallit ovat tulleet hänelle tutuiksi aiemmassa työssään yhteisömanagerina.

– Yksinyrittäjänä oman osaamisen kehittäminen ja uusien asioiden testaaminen on mielestäni yritystoiminnan elinehto nopea syklisessä maailmassa”, Annika pohtii.

– Viimeisimpänä olen itse käynyt Tampereen kauppakamarin järjestämän Hyväksytty Hallituksen Jäsen -kurssikokonaisuuden, josta on valtavasti hyötyä myös tässä roolissa Vaasan Yrittäjissä , hän jatkaa.

Annika toimii myös Nuori Yrittäjyys Kyrönmaa N.Y.K -hankkeen koordinaattorina.  Hankkeen tarkoituksena on rohkaista nuoria toimimaan yrittäjyyden polulla ja tulevaisuuden työmarkkinoilla yrittäjämäisellä työotteella sekä tehdä Kyrönmaan alue entistäkin houkuttelevammaksi paikaksi elää ja yrittää. Hanke tekee yhteistyötä myös Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien ja Vaasan Yrittäjien kanssa.