Ella-Noora Kauppinen aloittaa Lapin Yrittäjien toimitusjohtajana 1.6.2023.
3.4.2023 klo 14:47
Uutinen

Ella-Noora Kauppinen aloittaa Lapin Yrittäjien toimitusjohtajana 1.6.

Lappilaisten yrittäjien edunvalvoja ja puolestapuhuja Lapin Yrittäjät ry saa kesäkuussa uuden toimitusjohtajan. Jatkossa maakunnan yrittäjäjärjestöä luotsaa kittiläläinen Ella-Noora Kauppinen.

Ella-Noora Kauppinen siirtyy Lapin Yrittäjien toimitusjohtajaksi Leader Tunturi-Lapin toiminnanjohtajan paikalta. Aiemmin hän on työskennellyt projektisuunnittelijana Lapin AMK:n ohjelmistotekniikan laboratoriossa ja projektipäällikkönä Lapin yliopistossa. Kauppinen on koulutukseltaan taiteen maisteri.

Kauppisen kokemusten mukaan lappilaiset yrittäjät arvostavat muun muassa nopeaa ja välitöntä viestintää. Hän odottaa, että pääsee parantamaan yrittämisen edellytyksiä.

”Omasta ja muiden elannosta vastuussa olevat yrittäjät tuovat tehokkaasti esiin epäkohtia ja kasvun esteitä. Haluan ratkaista esteitä oman osaamiseni ja verkostojeni avulla, jotta tulevaisuus on entistä yrittäjäystävällisempi. Toivon antoisaa yhteistyötä ja avointa keskustelua kaikkien lappilaisten kanssa”, Kauppinen kertoo.

Kauppinen aloittaa tehtävässä 1.6.2023.

Lisätietoja:

Ella-Noora Kauppinen
050 554 2458
ella-noora.kauppinen@yrittajat.fi

Marko Vuorinen
hallituksen puheenjohtaja, Lapin Yrittäjät
044 260 8919
markot.vuorinen@gmail.com

Lapin Yrittäjät ry toimii alueen yrittäjien edunvalvojana sekä yhteiskuntavaikuttajana yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistämiseksi. Se on yksi Suomen Yrittäjien aluejärjestöistä. Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Lisätietoa: yrittajat.fi/lappi