YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

28.9.2024 klo 15:34
Uutinen

Lapin Yrittäjien hallituksen puheenjohtajana aloittaa Raimo Pohjanen 

Kittilän Yrittäjät ry:n asettama puheenjohtajaehdokas Raimo Pohjanen on valittu yksimielisesti uudeksi Lapin Yrittäjien puheenjohtajaksi Lapin Yrittäjien vuosikokouksessa.  

Pohjanen on toiminut yrittäjänä vuodesta 1994 saakka ja työskentelee tällä hetkellä myyntijohtajana perheyritys Pohjaset oy:lla. Lisäksi hänellä on oma toiminimiyritys. Pohjanen on toiminut aktiivisesti monissa järjestöissä erilaisissa luottamustehtävissä, kuten Skal Pohjois-Suomen hallituksen puheenjohtajana, Skalin valtakunnallisessa sääntötyöryhmässä ja strategiaryhmässä, Tornion Yrittäjien hallituksessa sekä Infra Pohjoisen hallituksessa.  
  
– Minulla on kova halu auttaa muita ja viedä Lapin Yrittäjiä eteenpäin. Haluan hoitaa tämän luottamustehtävän täysillä. Olen hyvä yhteistyön rakentaja ja uskoisin, että hyvällä paikallisyhteistyöllä ja järjestöjen välisellä yhteistyöllä voidaan saada paljon aikaan, Pohjanen kommentoi.   
  
Lapin Yrittäjät ry valitsi lauantaina 28.9.2024 pidetyssä vuosikokouksessa aluejärjestölle uuden hallituksen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Uusina jäseninä hallituksessa aloittavat Maria Päivärinta, Mika Hyväri sekä Santtu Sieppi. Hallituksessa jatkavat Timo Tapaninen, Jarkko Kuusisto, Jouni Matilainen sekä aiemmin varajäsenenä toiminut Sara Virkkula, joka siirtyy varsinaiseksi jäseneksi. Varajäseninä aloittavat Johanna Paronen ja Jari Kelahaara.   

Uusi hallitus aloittaa tammikuussa 2025. Hallituksen toimintakausi on 1.1.2025–31.12.2026.  

Lisätietoja:  

Ella-Noora Kauppinen  
p. 050 554 2458  
toimitusjohtaja  
Lapin Yrittäjät