Lauttasaaren seurakunta järjestää ja monitoimikirkolla tapahtuu


Yrittäjien viikonloppu 10.-11.9.2022 Porkkalanniemessä

Tästä Lauttasaaren seurakunnan järjestämästä yrittäjille kohdistetusta viikonlopusta on todella moneksi! Luvassa työnohjaustyöpaja, nuotiokeskustelut, saunomista ja sunnuntai-aamun luontoretriitti. Yöpyminen omassa mökissä. Mukana ratkaisukeskeinen työnohjaaja Anette Markkunen, hankekoordinaattori Niina Marjanen ja retriittiohjaaja Nina Klemmt. Katso lisää linkistä ja ilmoittaudu mukaan!

Yrittäjien aamupala 22.9.2022 klo 8.15- 10.00 Lauttasaaren monitoimikirkolla

Tällä kertaa yrittäjien aamupalassa tietoa muun muassa työpaikkojen ensiapuvalmiudesta. Kaisa Telilä AUTS- tuotteesta tulee kertomaan lakisääteisestä ensiapuvalmiudesta ja sen sisällöstä. Mukana myös Helsingin Yrittäjät- Lounais-Helsinki ry. Runsaan aamupalan tarjoaa seurakuntien pienyrittäjätuen hanke. Lämpimäisti tervetuloa mukaan, ilmoittaudu tästä!

Yrittäjien rentousilta 28.10.2022 klo 18.00-20.00 Lauttasaaren monitoimikirkolla

Illan aikana teemme yhdessä Hengähdyshetkiä ® harjoituksen, joka antaa mahdollisuudeen pysähtyä, latautua ja elpyä sekä kehon että mielen tasolla. Tutkimusten mukaan on näyttöä siitä, että  Hengähdyshetken kaltaiset rauhoittavat asento-, hengitys- ja läsnäoloharjoitukset lisäävät palautumisesta vastaavan parasympaattisen hermoston toimintaa. Tämä taas auttaa sykettä sekä verenpainetta laskemaan, hengitystä rauhoittumaan, lihaksia rentoutumaan, ruoansulatusta parantumaan sekä unensaantia helpottumaan. Illan aikana tehtävistä harjoituksista voit napata myös omaan arkeesi stressinhallinnan ja palautumisen keinoja.

Harjoituksen kesto on noin 60 minuuttia ja sen ohjaa Joogaa Ihan Kaikille joogaopettaja Kirsi Kankaanpää, joka jo kolmatta vuotta ohjaa Jätkäsaaren Hyväntoivonpuistossa kaikille avointa puistojoogaa tiistaisin klo 11.

Ota päällesi joustavat vaatteet ja tule mukaan juuri sellaisena kuin olet. Hengähdyshetkiä ® harjoituksen jälkeen vietämme yhteisen hetken pienen teeman sopivan iltapalan kera. Ilmoittaudu ajoissa tästä, paikkoja rajoitetusti.