YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kuvassa Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtaja 2024 Reijo Kujala
25.9.2024 klo 12:33
Uutinen

Liekki roihuaa toiminnassamme

Moikka yrittäjät! 

Pitkä kesä on päättynyt ja viilenevä syksy on käsillä. Jyväskylän Yrittäjien toiminta ei ole samansuuntaista. Päinvastoin syksy on tehokasta aikaa tehdä yhteisöllisyyttä kasvattavaa järjestötyötä. Meillä liekki roihuaa vähintäänkin yhtä kuumana kuin kesällä. 

Tapahtumia on takanapäin ja myös tulossa. Mainitsen tässä vain yhden eli ensimmäisen kerran uusille jäsenille suunnattu Tulikaste -tapahtuma, joka järjestettiin 17.9. Toivolan Vanhan Pihan Paja-ravintolan tiloissa. Uusia jäseniä oli paikalla yli 20 eli noin 20 % tänä vuonna Jyväskylän Yrittäjiin liittyneistä. Tilaisuudessa oltiin asian ytimessä ja uusia jäseniä perehdytettiin kaikkeen siihen, mitä yrittäjäjärjestö voi jäsenilleen tarjota. Kuultiin myös Arto Hakasen Toivolan Vanhan Pihan omistajan kehitystarina omasta yrittäjyydestä. Ja tietenkin tilaisuus pidettiin uuden brändin mukaisesti tuliteeman ympärillä. Jäseneksi liittymisen perusteluiksi palautekyselyssä nousivat mm. yhteisöllisyys, verkostoituminen, mukavat tapahtumat ja heimoon kuuluminen. Valintaperusteeksi nousi myös olla osa yhteisöä, joka nähtiin palveluiltaan ylivoimaisena muihin nähden. Isoimpana yhdistyksenä on meillä tietenkin paremmat resurssit ja työtä tehdään ennen kaikkea teille yrittäjille unohtamatta sidosryhmiä, joiden kanssa on laajeneva yhteistyön kehittäminen käynnissä. 

Syksy on myös valmistautumista seuraavaan kauteen ja syyskokouksessa 27.11 onkin tärkeitä asioita tulossa. Tulevassa toimintasuunnitelmassa edistetään strategian käytäntöön viemistä. Mainittakoon tässä vaikkapa jäsenetujen kehittäminen ja yrittäjille annettava tuki näkyvyyden parantamiseksi. Isoja asioita, joita kehitetään pala palalta. Tavoitteena on lisätä hallituksen kokoonpanoa toiminnan laajentuessa ja jäsenmäärän kasvaessa. Näistä kerromme myöhemmin lisää. 

Mukavaa syksyä! 

Reijo Kujala 

puheenjohtaja 

Kuvassa Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtaja 2024 Reijo Kujala
Reijo Kujala