Yrittäjä Mirva Vilonen.
6.5.2023 klo 18:35
Uutinen

Uusi liike Myrskylään

Loiste Elämys- ja Kukkapuoti avattiin Myrskylässä. Mirva Vilonen päätti ryhtyä yrittäjäksi ja avasi Myrskylässä Loiste Elämys- ja Kukkapuodin lauantaina. Hän liittyi heti yrittäjyyden alussa Suomen Yrittäjiin ja tuli valituksi myös Myrskylän Yrittäjien hallitukseen tämän vuoden alusta. Tapasin Vilosen avajaispäivän ollessa lopuillaan hänen uudessa liikkeessään.

Loiste Elämys- ja Kukkapuoti Myrskylän keskustassa.

Liikkeen nimen mukaisesti tuotevalikoimasta löytyy elämyksiä ja kukkia, kukkapalveluita, lahjatuotteita, hemmottelutuotteita itselle ja lahjaksi – esimerkiksi korvakoruja ja irtokarkkeja. Tarkoitus on myös toimia erilaisten tapahtumien järjestäjänä, kertoo Mirva.

Taustaansa Vilonen avaa kertomalla olevansa syntyperäinen myrskyläläinen ja toimineensa ennen yrittäjäksi ryhtymistään Myrskylän kunnalla toimistosihteerinä yli kymmenen vuotta. Uraan mahtuu myös opintovapaa, äitiys- ja perhevapaa. Avajaispäivä on mennyt hienosti, hän jatkaa hymyillen. Ihmisiä on käynyt todella paljon tutustumassa liikkeeseen, jatkaa Mirva. On ollut ihana nähdä iloisia ilmeitä, kuulla naurua ja nähdä hymyjä. Odotan ensimmäiseltä vuodelta, että ihmiset löytäisivät tämän liikkeen ja että pääsen palvelemaan heitä. Toivon myös voivani kehittää toimintaa ja ottaa pikkuhiljaa mukaan ihan uusiakin juttuja ja näin laajentaa tuotevalikoimaa ja palveluja asiakkaiden tarpeisiin.

Jari Lähdemäki lähti liikkeestä tyytyväisenä kukkapaketin kanssa.

Tuore yrittäjä Mirva Vilonen on olemukseltaan positiivinen, herkästi hymyilevä, ystävällinen ja palvelualtis. Juuri sellainen kuin palvelualan toimijan tulee ollakin. Kuvassa Jari Lähdemäki maksaa tyytyväisenä avajaispäivän ostoksensa.

Teksti ja kuvat Aku Eronen.