YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.

JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Loviisan Yrittäjien puheenjohtaja ja kaupunginjohtaja palkitsevat vuoden yrittäjän Tidstrandin. Palkintoa vastaanottaa Pamela Lehtonen ja Kim Tinkanen
Loviisan Yrittäjien puheenjohtaja ja kaupunginjohtaja palkitsevat vuoden yrittäjän Tidstrandin. Palkintoa vastaanottaa Pamela Lehtonen ja Kim Tinkanen
10.9.2024 klo 09:36
Uutinen

Loviisan vuoden Yrittäjäksi valittiin bussiyhtiö Tidstrand!

Loviisan Yrittäjät palkitsivat vuoden Yrittäjäksi 101-vuotiaan yrityksen bussiyhtiö Tidstrandin Yrittäjäpäivän 5.9. juhlassa Kotkan Satama-Areenalla. Palkintoa vastaanottamassa olivat Pamela Lehtonen ja Kim Tinkanen, yrittäjiä jo kolmannessa polvessa.

Loviisan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Andreas Ögård totesi puheessaan “Ab J. Tidstrand Oy osoittaa hienosti, miten perheyrittäjyys kantaa sukupolvien ja vuosisatojen yli. Tämä elinvoimainen, nyt jo 101-vuotias yritys jatkaa kasvuaan, ja sen toiminta ylläpitää paikallista elinvoimaa ja hyvinvointia. Me kaikki tunnemme heidän ikoniset Kotkan siivet autojen kyljissä, jotka ovat tuttu näky teillämme. Yrityksen tilausajot ovat aina vieneet meidät turvallisesti perille, oli määränpää lähellä tai kaukana.

Ab J. Tidstrand Oy lupaus ystävällisestä, turvallisesta ja luotettavasta palvelusta reitti- ja tilausliikenteessä, sekä valmismatkoilla, on osoitus heidän sitoutumisestaan asiakaspalveluun. Erityisesti mainittakoon yrityksen ystävälliset kuljettajat, jotka auttavat niitä, jotka apua tarvitsevat – tämä osoittaa aitoa huolenpitoa matkustajista.

Vuoden Yritys – palkinto on erityisen merkityksellinen, koska se on tunnustus teidän kollegoiltanne – muilta yrittäjiltä. Se on arvostettu kunnianosoitus elinkeinoelämässä ja osoitus onnistumisestanne tässä yhteisössä.”

Yli 600 yrittäjää, kuntien ja kaupunkien edustajia sekä muuta juhlaväkeä oli kokoontunut Cursorin järjestämään Yrittäjäjuhlaan Kotkan Satama-Areenalle.

Lisätietoa Loviisan Yrittäjät pj. Andreas Ögård loviisan@yrittajat.fi