Kukkakaupassa töissä oleva nainen
6.3.2023 klo 11:35
Uutinen

Lumme Energia on yrittäjän turva energia-asioissa

Keskity omaan liiketoimintaasi ja jätä energiamarkkinoiden käänteistä huolehtiminen Lumme Energialle. Pk-yrittäjien yhteishankintasalkku Synergiasähkö Etu Vihreä on ympäristötietoiselle yrittäjälle vaivaton tapa ostaa sähköä.

Lumme Energian Synergiasähkö helpottaa yrittäjän arkea, pienentää sähkön hintaan liittyviä riskejä ja auttaa takaamaan liiketoiminnan jatkuvuuden myös energiakriisin keskellä.

Lumme Energian salkunhoitajat pitävät huolen siitä, että Synergiasähkön hinta on aina ennustettavaa ja kilpailukykyistä. Se ei välttämättä ole jatkuvasti markkinoiden halvinta, vaan sen kannattavuus tulee pitkän aikavälin vakaudesta.

Synergiasähkö on siis pitkäjänteistä riskienhallintaa.

”Teemme sähkönhinnan suojausta eli hintakiinnityksiä kuluvalle ja kolmelle seuraavalle vuodelle.  Suojausta tehdään siis pitkäjänteisesti ja hajautetusti riskit halliten.  Hinnoittelu on avointa, ja yrittäjät saavat neljästi vuodessa uutiskirjeessä katsauksen salkun nykytilaan ja lähinäkymiin”, Juha Parviainen Lumme Energialta kertoo.

Vihreä sähkösopimus on matalan kynnyksen vastuullisuutta

Synergiasähkö-sopimuksen saa kokonaan uusiutuvilla energialähteillä tuotettuna. Tämä sähkösopimus on yrittäjille, jotka haluavat tehdä matalan kynnyksen vastuullisuusteon ja pienentää ympäristövaikutuksiaan. Synergiasähköstä asiakas saa alkuperätakuusertifikaatin osoitukseksi käyttämästään uusiutuvasta energiasta.

”Hintalappu Synergiasähkö Etu Vihreän vastuullisuudelle on pieni verrattuna tavalliseen Synergiasähkö tuotteeseen”, Parviainen sanoo. 

Aurinkopaneelit ovat näkyvä ympäristöteko

Yrittäjät saavat Lumme Energialta myös muita vihreään energiaan liittyviä palveluita, kuten aurinkosähköratkaisut. Aurinkopaneelit ovat varma tapa pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä ja lisätä samalla energiaomavaraisuutta.

Suomen Yrittäjien jäsenet saavat alennuksen aurinkosähköjärjestelmistä niin kotiin kuin yrityksellekin. Voit laskea hinta-arvion kodin ja vapaa-ajan asunnon järjestelmälle Oman energian kaupassa. Yritystä varten tulee täyttää kartoituslomake.

Suomen Yrittäjien jäsenille vihreästi tuotettua Synergiasähköä etuhintaan

Tarkista tämänhetkinen kokonaishintaennuste ja tee huoleton sopimus Lumme Energian nettisivuilla!

Suomen Yrittäjien jäsenet saavat Synergiasähkö Etu Vihreän jäsenetuhintaan: sopimuksen marginaali on 0,92 snt/kWh.

Psst! Vaikka sinulla olisi määräaikainen sähkösopimus, voit ilmoittautua Synergiasähköön jo nyt. Lumme Energia varaa sinulle Synergiasähköstä oman paikan hintakiinnityksineen alkamaan määräaikaisen sopimuksesi päättymisestä.