5.11.2023 klo 16:33
Uutinen

Maunu Ylimäki on vuoden nuori yrittäjä Rannikko-Pohjanmaalla

Maunu Ylimäki on vuoden nuori yrittäjä 2023 Rannikko-Pohjanmaalla. Hän vastaanotti palkinnon ja Yksityisyrittäjäin Säätiön palkintosumman lauantaina 4.11. Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien vuosittaisessa yrittäjäjuhlassa Vaasassa.

Rakennuskorjauksiin keskittyvä perheyritys Rennova perustettiin Vaasassa vuonna 2010. Maunun ja hänen veljiensä Juhon perustaman yrityksen menestyksen kulmakiviä ovat aina olleet laadukas tekeminen, arvostettu insinööriosaaminen projektijohdossa, taitavat ja motivoituneet työn toteuttajat sekä tiivis yhteistyö kumppaniverkoston kanssa.

Rennova toteuttaa paljon suuria projekteja taloyhtiöille, yksityisille yrityksille sekä julkiselle sektorille. Yksityisasiakkaita palvellaan erityisesti taloyhtiösaneerausten yhteydessä, mutta myös muissa korjaus- ja rakentamisasioissa

Arvovaltainen brittiläinen talouslehti Financial Times listasi Rennovan vuonna 2020 ”1000 eurooppalaista kasvuyritystä”-listalle. Yrityksen talous on vahva ja se kuuluu kasvaville yrityksille harvinaiseen AA+ luottoluokkaan.

Maunu Ylimäki on nuori, ennakkoluuloton yrittäjä, joka on kehittänyt yritystään pala kerrallaan, kertoo Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien nuorten yrittäjien verkoston ohjausryhmän puheenjohtaja Osku Pienimäki. Yritys tarjoaa kokopäivätyötä 13 henkilölle.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien tj Hippi Hovi nostaa puolestaan esiin Rennovan halun olla alansa paras työpaikka Vaasassa. Hovin mukaan Maunu Ylimäki on toimitusjohtajana kiinnittänyt erityistä huomioita siihen, että jokaisella Rennovalaisella on hyvä olla työpaikallaan. Työsuhde-etuja ovat muun muassa laajennettu työterveysvakuutus ja liikuntasetelit.