16.9.2022 klo 14:40
Uutinen

Mikko Sundell ehdolle Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajaksi

Porin Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Sundell asettuu ehdolle Suomen Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajaksi.

Satakunnan Yrittäjien hallitus esittää Mikko Sundellia ehdolle Suomen Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajaksi.

Mikko Sundell on yrittäjä kolmannessa polvessa. Ruosniemen Linja-Auto Oy on 74-vuotias perheyritys. Sundell on myös Porin Yrittäjien puheenjohtaja, Satakunnan Yrittäjien hallituksen jäsen, Suomen Yrittäjien Liikenne- ja logistiikkavaliokunnan puheenjohtaja sekä valtuuston jäsen.

Aiemmin valtuuston puheenjohtajistoon on ilmoittautunut ehdolle puheenjohtajaksi Mari Laaksonen Helsingistä.

Suomen Yrittäjien liittokokous järjestetään 22. lokakuuta Tampereella. Valtuuston puheenjohtajiston lisäksi yrittäjäjärjestölle valitaan myös puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat tulevalle kaksivuotiskaudelle.

Järjestön puheenjohtajakisassa on toistaiseksi kolme ehdokasta: järjestön istuva puheenjohtaja Petri Salminen ja Anne Niemi, toinen nykyisistä varapuheenjohtajista sekä Yrittäjien kasvu- ja kansainvälisyysvaliokunnan puheenjohtaja Petri Roininen.

Varapuheenjohtajakisaan ovat ilmoittautuneet mukaan Jyrki Hakkarainen, Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja ja toinen nykyisistä varapuheenjohtajista sekä Satakunnan Yrittäjien puheenjohtaja Jukka Hurrila ja Vaasan Yrittäjien puheenjohtaja Jenni Parpala. Hakkarainen, Hurrila ja Parpala ovat kaikki Suomen Yrittäjien hallituksen jäseniä.

Kaikkien puheenjohtaja- sekä varapuheenjohtajaehdokkaiden vaalitentit järjestetään ensi viikolla järjestöfoorumin yhteydessä.