Jenni Parpala (vas.) ja Anne Niemi ovat ehdolla Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajistoon.
26.6.2024 klo 09:53
Uutinen

Niemi ja Parpala tavoittelevat Yrittäjien varapuheenjohtajan paikkaa

Anne Niemi ja Jenni Parpala pyrkivät Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajistoon.

Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajakisaan on tähän mennessä ilmoittautunut kaksi henkilöä. Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät esittää varapuheenjohtajaksi Jenni Parpalaa ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät Anne Niemeä.

Suomen Yrittäjien puheenjohtajisto uudelle kaksivuotiskaudelle valitaan järjestön liittokokouksessa lokakuussa Seinäjoella. Keväällä puheenjohtaja Petri Salminen ilmoitti tavoittelevansa kolmatta kautta yrittäjäjärjestön puheenjohtajana.

Suomen Yrittäjillä on kaksi varapuheenjohtajaa. Tällä hetkellä tehtävää hoitavat Jyrki Hakkarainen Varsinais-Suomesta sekä Jenni Parpala.

Anne Niemi on Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja ja tällä hetkellä myös Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen. Aiemmin hän on toiminut Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana.

Niemi on toiminut ensin peruna-alalla ja elintarviketeollisuudessa sekä sittemmin metalliteollisuuden ja pääomasijoituksen parissa. Lisäksi hänellä on tyttärensä kanssa yhteinen vaatetusalan yritys.

Jenni Parpala on tällä hetkellä Suomen Yrittäjien toinen varapuheenjohtaja. Suomen Yrittäjien hallituksessa hän toimii toista kautta.

Parpalalla on pesulayrittäjä. Aiemmin hänellä on ollut siivousalan yritys.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus