Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

10.9.2024 klo 11:29
Uutinen

Osallistu Kauppalehden pörssipeliin ja voita 5000 euroa rahaa!

Pelaa pörssipeliä ja testaa sijoitustaitojasi! Osallistu kilpailuun, olitpa sitten aloitteleva sijoittaja tai jo kokenut konkari.

Kauppalehden Unelmasalkku-pörssipeli starttaa syyskuussa. Jokainen osallistuja saa 100 000 euroa kuvitteellista pelirahaa sijoitettavaksi pörssiosakkeisiin. Peliaikaa on kahdeksan viikkoa, ja tavoitteena on mahdollisimman korkea tuotto. Parhaaseen tuottoon yltänyt pelaaja voittaa 5 000 euron pääpalkinnon! Lisäksi pelissä jaetaan 300 euron viikkopalkintoja. Kauppalehden tilaajille on oma liiga, jonka pääpalkinto on 1 000 euroa. Yrittäjät voivat myös kisata omassa Yrittäjät-liigassaan, jossa pääpalkintona on kaksi lippua vuoden 2025 Valtakunnallisille Yrittäjäpäiville (arvo 490 euroa + alv €).

Peli on täysin riskitön, sillä pelaaminen tapahtuu kuvitteellisella rahalla. Sinun ei tarvitse huolehtia oikean pörssin kaupankäyntikustannuksista, joten pelaaminen on loistava tilaisuus tutustua pörssin toimintaan niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa. Testaa omaa sijoitusstrategiaasi ja kokeile, miten hyvin osakepoimijana pärjäät.

Näin Unelmasalkku-peli toimii

Sinulla on käytössäsi 100 000 euroa kuvitteellista rahaa, joka sijoitetaan Helsingin pörssin osakkeisiin. Lisäksi mukana on 100 suosittua yhdysvaltalaista osaketta, jotka Kauppalehden toimitus on valinnut. Unelmasalkku seuraa osakkeiden todellisia kurssiliikkeitä, joten salkun arvo muuttuu pörssikurssien mukana Helsingin pörssissä ja Wall Streetillä.

Salkkuun voi tehdä muutoksia, vaikka päivittäin. Muutokset astuvat voimaan seuraavana päivänä pörssin avautuessa, joten esimerkiksi tuloskaudella vaaditaan tarkkaa ennakointia, jos haluat hyödyntää kurssien reaktiot. Unelmasalkussa voit myös perustaa omia liigoja ja haastaa ystäviäsi tai työkavereitasi mukaan. Jokaisella pelaajalla on mahdollisuus liittyä kahdeksaan eri liigaan ja perustaa viisi omaa liigaa.

Peli alkaa 24. syyskuuta. Salkkua pääsee testaamaan jo 10.9. alkaen. Pelin käynnistyessä kaikki salkut nollataan, ja kilpailu alkaa tasavertaisista asetelmista. Kisa kestää kahdeksan viikkoa ja päättyy 19. marraskuuta. Voittaja julkistetaan Sijoittaja 2024 -tapahtumassa Messukeskuksessa.

Luo salkkusi nyt, niin olet valmiina, kun peli käynnistyy!